Outplacement Utrecht

Op zoek naar de outplacement betekenis of wat een outplacementbureau nu eigenlijk doet? Veel mensen weten niet of zij recht op outplacement hebben. Vanuit Carrièrepoort in Utrecht geven we je antwoord op bovenstaande vragen. We coachen niet alleen in Utrecht, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Outplacement heeft alles te maken met begeleiding naar een nieuwe baan, of begeleiding van werk naar werk. Dit is geen gemakkelijke klus, daarom bestaan outplacementtrajecten. Medewerkers kunnen zo op een effectieve manier naar een volgende functie begeleid worden. In feite is een outplacementtraject daarom een specialistisch loopbaantraject. Carrièrepoort onderscheidt drie fasen tijdens je outplacement. Wij zijn een van de beter scorende outplacementbureaus in Utrecht en omgeving door ons sterke netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Het moet dienen als een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het sollicitatieproces. Outplacement is overal toe te passen en Carrièrepoort is in Utrecht bijvoorbeeld gespecialiseerd in banen gerelateerd aan media, banken, verzekeraars, MKB en de zorg.

Outplacement kosten Utrecht

In Nederland bestaat een outplacement transitievergoeding om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en de scholing die hiervoor nodig is. Zo’n transitiebudget is beschikbaar voor outplacement en daarbij scholing voor je nieuwe baan. Kosten van trajecten liggen erg uit elkaar, maar gemiddeld zijn ze erg goed te overzien. Al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. We werken tijdens dit traject met een senior coach uit de regio Utrecht samen, maar dit doet hij/zij niet alleen. Op het juiste moment worden specialisten ingezet om het outplacementtraject ècht op maat te maken voor jou.

Outplacementbureau Carrièrepoort

We onderscheiden drie fasen in outplacement bij Carrièrepoort, deze fasen draaien om het merk ‘IK’. De eerste fase heeft alles te maken met het kennen en toepassen van het merk ‘IK’ door stil te staan bij jezelf. Wat zijn je kwaliteiten, interesses en valkuilen? Aan het eind van de drie fasen ben je in staat jezelf goed te presenteren. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, is hierbij van groot belang. De voordelen van outplacement worden hier duidelijk, omdat je duidelijkheid en richting krijgt. Je leert in deze fase jezelf te presenteren en effectief te solliciteren. Wist je al dat outplacement je 87% mee kans geeft op een nieuwe baan? Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan draait hierom. Leer op een slimme manier vacatures vinden, stel je CV bij en laat dit door een jobhunter uit Utrecht bij werkgevers lobbyen.

Wil je meer weten of twijfel je of we ook jou kunnen begeleiden? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Adres: Nieuwegracht 29
Postcode: 3512 LD
Plaats: Utrecht
Telefoonnummer: 010-785 71 78