Outplacement Rotterdam

Ben jij werkzaam in Rotterdam en omgeving en weet je niet of je recht op outplacement hebt? Hier vind je de betekenis van outplacement, wat outplacement kost en wat een outplacementbureau voor je kan betekenen. We coachen niet alleen in Rotterdam, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Outplacement helpt je bij het vinden van een nieuwe baan. Carrièrepoort doet dit in drie belangrijke fasen, met als uiteindelijke doel het realiseren van die nieuwe baan. Maar, wat is outplacement en wat levert het je op? Je kan outplacement zien als een specialistisch loopbaantraject dat bedoeld is om medewerkers naar een volgende functie te begeleiden. Carrièrepoort is een zeer goed scorend outplacementbureau in Rotterdam door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject dat we begeleiden.

De outplacement betekenis bij Carrièrepoort is een versterkende combinatie van begeleiding, studie en persoonlijke coaching, om je klaar te stomen voor het sollicitatieproces. Werkzaam bij de Rotterdamse haven, bij een woning corporatie, vastgoed, media, in de zorg of werk je bij een internationale bank of verzekeraar? We hebben in genoemde sectoren een prima netwerk in Rotterdam omgeving. Daardoor stijgen je kansen op een volgende baan sterk. Kiezen voor Carrièrepoort is dan ook kiezen voor een succesvol outplacement.

Outplacement kosten Rotterdam

In Nederland bestaat een transitiebudget om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk. Het doel van deze transitievergoeding is outplacement of scholing voor je nieuwe baan. Kosten van een outplacementtraject verschillen en zijn afhankelijk van een groot aantal variabelen. De gemiddelde kosten zijn echter goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een persoonlijk traject met een coach en waar nodig specialisten. We werken met een senior coach uit Rotterdam en omgeving die het hele traject begeleidt, maar hij/zij doet niet alles zelf. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject correct ingevuld.

Outplacementbureau Carrièrepoort

Een vraag die vaak gesteld wordt is: waarom zou ik outplacement gaan doen? Bij Carrièrepoort Rotterdam onderscheiden wij een drietal fasen waar je outplacement uit bestaat. Deze drie fasen hebben het uiteindelijke doel om je nieuwe baan te realiseren door het merk ‘IK’ goed te verkopen. Het merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. Je kwaliteiten, interesses, valkuilen en meer. In de tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, worden de voordelen van outplacement benadrukt. Hierbij kan je denken aan duidelijkheid en het geven van richting. Je leert daarbij de meest effectieve aanpak om te solliciteren en jezelf te presenteren. De laatste fase heeft alles te maken met het realiseren van je nieuwe baan. Wist je dat outplacement je wel 74% meer kans geeft op een nieuwe baan?

Adres: Van der Takstraat 28
Postcode: 3071 LL
Plaats: Rotterdam
Telefoonnummer: 010-785 71 78