Outplacement Rotterdam

Outplacementbureau Rotterdam.
Je komt in aanmerking voor Outplacement in Rotterdam. Dit is vaak een vervelende ontwikkeling in je loopbaan. Gelukkig kan je via outplacement snel naar nieuw werk op zoek en krijg je hier alle mogelijke begeleiding bij. Bij Carrièrepoort hebben wij een plaatsingsresultaat van 91%, dit houdt in dat in 2016, 91% binnen 9 maanden een nieuwe baan had. Hier zijn wij erg trots op. Dit succes is vooral te verklaren doordat al onze coaches gecertificeerd zijn en wij als Carrièrepoort een groot zakelijk netwerk hebben. Onze outplacementtrajecten worden door cliënten gemiddeld gewaardeerd met 4,4 sterren.

Rotterdam outplacement kosten

Outplacement heeft een transparant prijskaartje. Wij bieden meerdere modules aan en in samenspraak met de coach kies je alleen wat je echt nodig hebt. Zo hebben wij drie voorbeeldpakketten waarvan de goedkoopste start met een prijs van €1.950. Hier heb je alle benodigdheden om snel inzicht te krijgen en aan de slag te gaan. Maar soms is uitgebreide ondersteuning nodig. Zo is voor sommigen het verwerken van het verlies van de vorige baan een belangrijke stap en kan bijvoorbeeld uiteindelijk ook een persoonlijke jobhunter ingezet worden om de perfecte nieuwe baan te vinden. Zie onze algemene outplacement pagina voor meer info.

Outplacement bij Carrièrepoort

Outplacement, wat houdt het nou concreet in en wat kan Carrièrepoort voor jou betekenen. Wij snappen dat dit niet gelijk helder is. Daarom staan wij graag klaar om al jou vragen te beantwoorden zodat jij vol vertrouwen een goede keuze kunt maken!

Outplacementbureau Rotterdam

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen wij in samenspraak met jou een outplacement coach aan je koppelen. Belangrijk is dat deze coach in jou behoeftes kan voorzien. Zo hebben wij coaches die vooral jou als het merk ‘ik’ je helpen jezelf zo goed mogelijk neer te zetten en coaches die gelijk met jou praktisch aan de slag gaan met het vinden van een nieuwe baan en een nieuwe stap in je carrière. In Rotterdam hebben wij 8 werkende coaches.

Rotterdam

Carrièrepoort heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Alle afspraken betreffende outplacement Rotterdam zullen hier plaatsvinden. Het is een ruim pand met meerdere afgesloten coachingruimtes op het Noordereiland, parkeren is gratis en kan voor de deur.
Outplacement is de volgende stap in je loopbaan, zorg ervoor dat je die met volle overtuiging zet!
Je kunt ons bereiken voor vragen via 010 – 758 71 78 of mail naar info@carrierepoort.nl. wij denken graag met je mee.

Adres: Van der Takstraat 28
postcode en plaats: 3071 LL, Rotterdam

Ontmoet ons

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

Judith Driece

Judith Driece

Senior Coach

Hans Vlieg

Hans Vlieg

Senior Coach

 

outplacement Rotterdam

Wij staan voor je klaar