Outplacement online

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Online outplacement begeleiding bij Carrièrepoort

Ben jij, om welke reden dan ook, ontslagen door je werkgever en moet je op zoek naar ander werk? Bij Carrièrepoort kun je een online outplacementtraject volgen met begeleiding van onze ervaren coaches. Wij leggen je graag uit wat dit traject inhoudt en hoe het precies werkt. Carrièrepoort biedt advies op maat, transparante prijzen en een vrijblijvende intake. Wij vinden het belangrijk dat je iedere dag met een goed gevoel naar je werk gaat. Op het moment dat je dit gevoel niet meer ervaart, of wanneer je door je werkgever boventallig bent verklaard, is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Onze specialisten helpen jou tijdens dit online outplacementtraject professioneel en doelgericht door jouw gehele sollicitatieproces heen. Wij houden rekening met jouw behoeften, snelheid en persoonlijke situatie en tijdens de begeleiding gaat het om jou.

Volg bij ons een online outplacementtraject

Wat heb ik het hardst nodig om een nieuwe baan te vinden? En wat biedt me het snelst zekerheid dat ik weer inkomen heb? Wil ik eerst stilstaan bij mezelf om scherp te krijgen wat ik wil, of wil ik zo snel mogelijk een passende baan vinden? Wij gaan samen antwoord zoeken op deze vragen en begeleiden jou vervolgens in jouw online outplacement bij het vinden van die nieuwe baan. We starten het traject met zelfreflectie en zelfkennis, kortom: jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Wat heb jij het hardst nodig voordat je start met solliciteren? Welke kwaliteiten heb je en wat wil je het liefst in de toekomst doen? De persoonlijkheids- en/of beroepskeuzetesten die je bij ons maakt zullen een beter beeld geven van welke baan bij je past. We stellen samen met jou een functieprofiel op en aan de hand van jouw arbeidsmarktcheck bekijken we welke mogelijkheden er zijn binnen jouw regio. Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct meer informatie

Direct sparren over de beste keuze voor jouw loopbaanverzekering? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Carrièrepoort is er voor jouw online outplacement

Nadat wij aan de hand van de Carrièretrechter, het trechtermodel voor de arbeidsmarkt, hebben bekeken welke kwaliteiten je hebt en wat je het liefst in de toekomst zou willen doen, gaan we werken aan profilering en sollicitatie. Wat houdt profilering in? En hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Hoe kun jij jezelf profileren? Je oriënteert je binnen de arbeidsmarkt, werft nieuwe vaardigheden en stelt je op als een expert om zo effectief te solliciteren en een nieuwe baan te vinden! Samen zorgen we ervoor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent op bijvoorbeeld LinkedIn en andere sociale media en daarnaast helpen we jou met de uitwerking van je cv en motivatiebrief. Ook voor het oefenen van sollicitatiegesprekken kun je bij ons terecht: wij bereiden jou optimaal voor op de arbeidsmarkt. Volg een online outplacementtraject bij Carrièrepoort en vind succesvol een nieuwe baan. 

Op zoek naar begeleiding bij outplacement online? Zoek niet verder!

Online outplacement: begeleiding van werk naar werk. Bij Carrièrepoort word jij ontzorgd bij je zoektocht naar een nieuwe baan. In de laatste fase van het traject staat de realisatie centraal: hoe krijg ik die nieuwe baan? Welke vacatures sluiten aan op mijn kwaliteiten en werkervaring? Met het meest gebruiksvriendelijke vacaturezoeksysteem van Nederland, JobDigger, kun je eenvoudig een zoekprofiel instellen met jouw interesses. Dagelijks ontvang je actuele vacatures in je mailbox en met deze aanpak krijgt ruim 9 op de 10 mensen binnen 6 tot 7 maanden succesvol een nieuwe baan! Mocht je meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Hulp bij outplacement online

Hoe groot is de kans dat ik als 50plusser een nieuwe baan vind? Deze vraag zien wij vaak voorbij komen. In de praktijk blijkt dat een outplacement online traject van Carrièrepoort voor ruim 7 op de 10 vijftigplussers resulteert in een passende, nieuwe baan. Qua begeleiding zijn er een paar zaken waar we bij deze ervaren werkzoekenden extra aandacht aan besteden, zoals de jarenlange ervaring, mentorschap en rust brengen in teams met veel jonge werknemers. Door deze op een concrete manier in jouw cv, motivatiebrief en op LinkedIn te benoemen, zorgen deze punten voor een succesvolle zoektocht naar een nieuwe functie. Uiteraard heeft iedereen verschillende behoeftes en wij leggen tijdens een vrijblijvend gesprek graag uit op welke manier wij jou kunnen begeleiden. Wil jij direct sparren met een loopbaancoach bij jou in de buurt over een online outplacementtraject? Vraag een vrijblijvende intake aan!