Outplacement coaching

Denk je er al een tijdje aan om van baan te veranderen? Het Outplacement traject van Carrièrepoort begeleidt je op een effectieve manier naar een volgende functie. Maar liefst 9 op de 10 klanten vindt een nieuwe betaalde baan! Daarnaast is er altijd een persoonlijke coach in de buurt. Ons doel is om je zelfverzekerd het sollicitatieproces in te laten gaan waar jij het merk ‘IK’ verkoopt en een nieuwe baan binnensleept.

Onze Coaches

Ons team van enthousiaste, professionele en vertrouwelijke coaches zullen je helpen om je doel te realiseren. Door middel van persoonlijke coaching, studie en begeleiding kom je erachter wat je sterke eigenschappen zijn en welke nieuwe functie bij je past. Ook vul je een beroepskeuzetest in om meer inzichten te krijgen. Stap voor stap zul je ontdekken welke branche bij je past, tot je uiteindelijk een concreet functieprofiel voor ogen hebt.
Samen met je coach zul je aan de hand van diepgaande gesprekken en nieuwe inzichten een ‘IK’ merk creëren. Het ‘IK’ merk is de manier waarop jij jezelf presenteert aan een potentiële nieuwe werkgever. Hoe onderscheid jij je van andere sollicitanten? Wat zijn je talenten en wat zijn je verbeterpunten? Wanneer je hier een duidelijk beeld van hebt, ben jij je concurrenten al een streepje voor. Onze coaches zullen je hierna verder begeleiden door een ‘sollicitatiecursus’ te geven. Het sollicitatieproces verandert continu. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je jezelf vindbaar maakt en wat de mogelijkheden van social media zijn. Je persoonlijke coach zal je hier goede tips over geven.

Het vinden van een nieuwe baan

Dit is natuurlijk het uiteindelijke doel! Carrièrepoort draagt passende vacatures aan, luistert naar jouw wensen en helpt je bij het netwerken. Outplacement is de kortste weg van werk naar werk! Wanneer je meer informatie wil of als je kennis wilt maken met onze coaches, kun je telefonisch een afspraak maken en bellen naar 010-785 71 78. Daarnaast kun je mailen naar info@carrierepoort.nl.