Outplacement met baangarantie

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Wil je outplacement volgen om je kansen op een nieuwe, passende baan te vergroten? Dan staan wij van Carrièrepoort voor je klaar. Bij ons kun je een persoonlijk outplacementtraject volgen, bij een coach die veel ervaring heeft in jouw vakgebied. Hij of zij luistert goed naar jouw wensen, zodat je precies de begeleiding krijgt die jij nodig hebt. Onze hoge slagingspercentages, 91% algemeen en 71% voor 50-plussers, bewijzen dat deze aanpak succesvol is en wij streven er continu naar om deze cijfers te verbeteren. Bovendien bieden wij maatwerk outplacementtrajecten met 98% baangarantie aan. Na afloop van het traject heb je dan gegarandeerd een nieuwe baan die goed bij je past.

Waarom je met onze outplacement snel een nieuwe baan vindt

Onze coaches begeleiden werknemers van werk naar werk. Inmiddels hebben wij enkele honderden trajecten doorlopen met hoge plaatsingsresultaten.

Onze outplacementbegeleiding geeft goede kansen op een baan, doordat wij:

  • Persoonlijke begeleiding op maat bieden: je krijgt wat je nodig hebt.
  • Werken met het online vacature-zoeksysteem JobPort, waar elke online vacature op staat.
  • Een groot zakelijk netwerk hebben, waardoor wij veel ingangen hebben om jou aan een passende baan te helpen.

Interesse of vragen? Neem contact op

Wil je bij ons een outplacementtraject volgen om zo jouw kansen op een nieuwe baan te vergroten? Of wil je meer weten over onze outplacement met baangarantie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 – 785 71 78 of een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl. Het online intakeformulier invullen kan ook. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct meer informatie

Direct sparren over de beste keuze voor jouw loopbaanverzekering? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.