De kosten voor loopbaanbegeleiding

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Bij Carrièrepoort zijn de kosten voor loopbaanbegeleiding altijd meteen duidelijk. Wij hanteren namelijk transparante prijzen, waardoor je vanaf het begin precies weet waar je aan toe bent. Door onze standaardpakketten is het direct helder wat je betaalt en wat voor begeleiding je hiervoor ontvangt. Is er geen enkel standaardpakket dat aan je wensen voldoet? Stel dan samen met je coach een pakket op maat samen. Ook de kosten van deze persoonlijke loopbaanbegeleiding leggen we voor aanvang van het traject vast.

De kosten van onze loopbaanbegeleiding hoef je vaak niet zelf te betalen

Hieronder zie je de drie standaardpakketten die wij aanbieden. Je ziet hier meteen wat voor loopbaanbegeleiding je krijgt en hoeveel dit gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien hoef je de kosten voor loopbaanbegeleiding vaak niet (geheel) zelf te betalen.

Veel werkgevers hebben namelijk een opleidingsbudget of employability budget waarmee je jouw traject kunt bekostigen. Twijfel je of jij recht hebt op een opleidingsbudget of weet je niet hoe je dit moet aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen je graag.

De intakegesprekken zijn gratis

Ben je geïnteresseerd in onze loopbaanbegeleiding? Of heb je vragen over de inhoud of de kosten ervan? Wanneer je belt naar 010 – 785 71 78 of een e-mail stuurt naar info@carrierepoort.nl geven wij je alle benodigde informatie. Je kunt ook contact met ons opnemen via het online intakeformulier. Dan plannen we een telefonisch intakegesprek in. Daarna heb je nog een face-to-face-gesprek met een coach bij jou in de buurt. Beide gesprekken over loopbaanbegeleiding zijn vrijblijvend en kosten jou dus niets.

PRIJZEN

Onze pakketten

Zo snel mogelijk starten? Bestel dan direct het pakket wat bij jou past.
Liever zelf kiezen welke modules je wil afnemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.