Ontmoet ons deskundige team

Angelique de Kruijff | Senior Coach

Maak kennis met Angelique de Kruijff
Loopbaancoaching | Senior Coach| LinkedIn specialist | Outplacement | Insights Discovery Practitioner|

Meedenker, betrokken, enthousiast, energiek, lang :), toegankelijk, associatief, praktisch, positief, inspirerend, dynamisch, hartelijk, doener.

Hoe fit ben je om je eigen loopbaan te sturen?

Werkgebied: Eindhoven, Nuenen, Helmond, Geldrop, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Weert

Sectoren: Onderwijs, Non-profit, Overheid, Horeca, Bouw, Engineering, Facilitaire en zakelijke dienstverlening, Techniek, Voeding & Beweging

Specialismes: Loopbanen, Insights Discovery, LinkedIn, cv, persoonlijk profiel, POP, doelen stellen, keuzes maken, netwerken, meedenken, arbeidsmarkt, trainen, assertiviteit, duurzame inzetbaarheid

 

 

Artikelen:

Insights Discovery

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Ik ben geboren in 1975, opgegroeid in Nuenen, samenwonend in het centrum van Eindhoven met mijn vriend en parttime met zijn twee kinderen van 10 en 12 jaar. Ik beweeg graag, houd van er op uit gaan maar kijk ook graag een film in de bioscoop of thuis.

Aangezien werk een groot gedeelte van ons leven in beslag neemt, kun je maar beter werk doen waar je ook daadwerkelijk plezier aan beleeft! Ik help graag mensen die nieuw werk willen of moeten vinden. Daarnaast train ik teams in ontspannen(der) samenwerken.

Na de Middelbare Hotelschool in Heerlen ging ik naar de Academie Mens-Arbeid in Tilburg. Ik koos voor de richting ‘Studie- en Beroepskeuzewerk,’ liep stage in het voortgezet en hoger onderwijs en ging na mijn afstuderen bij Fontys Hogescholen aan de slag.

Daar heb ik 16 jaar met veel plezier gewerkt maar door de combinatie met mijn eigen bedrijf wat ik in 2007 startte, werd het me met vlagen te druk. Ik koos er uiteindelijk voor om Fontys te verlaten en ging in loondienst bij toen mijn grootste opdrachtgever: OMO. Mijn bedrijf bleef ernaast lopen tot ik in 2017 éindelijk de knoop doorhakte en besloot fulltime met mijn eigen bedrijf door te gaan en mij logischerwijs bij Carrièrepoort aansloot!

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Outplacement

Hebben jij en je werkgever uiteindelijk besloten afscheid van elkaar te nemen en is er een vaststellingsovereenkomst (VSO) getekend?

Dan kun je je baan gaan loslaten en je gaan richten op het vinden van nieuw werk. ‘Ja maar wat dan?’ Hoe kom je erachter welk werk jou energie geeft? En hoe kom je zo snel mogelijk aan een passende baan die jou voor langere tijd uitdaagt en voldoening geeft? Een baan waarin je betekenisvol bent?

Het is al een tijd geleden dat je een cv hebt gemaakt en waaraan moet een sollicitatiebrief tegenwoordig voldoen? Ik overweeg een carrièreswitch maar waar moet ik beginnen? Wie zit er nog op mij te wachten; ik ben al 56 jaar!

Duurzame Inzetbaarheid

Je merkt dat je steeds meer begin te klagen over je werk en gaat na een weekend of vakantie met tegenzin weer aan de slag. Je ervaart een hoge werkdruk en de stress slaat op je gezondheid. Het liefst meld je je ziek. Hoe kun je je werkgeluk weer terugkrijgen? Hoe kun je een betere werk-privébalans krijgen? Iedereen heeft 168 uur per week maar hoe wil jíj deze besteden?

We bespreken wat je anders wilt zien en doen in je huidige situatie, in hoeverre jij daar invloed op hebt en wat helpt om je gewenste situatie te bereiken. We maken een plan van aanpak, ook voor je verleidingen en ik ben de stok achter de deur.

Meer info over

Hoe werk ik

In ons kennismakingsgesprek bespreken we óf en hoe we samen aan de slag gaan.

We staan eerst stil bij wat de aanleiding is dat je bijvoorbeeld nieuw werk moet of wilt vinden. We brengen je huidige situatie in kaart en bekijken in hoeverre je jouw gewenste situatie helder hebt. Je geeft aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken; welke ‘obstakels’ je ziet. We bepalen een globale zoekrichting en bespreken hoe je jouw persoonlijke arbeidsmarkt het beste kunt gaan benaderen. Netwerken, solliciteren, het maken van een cv en een krachtig LinkedIn-profiel zodat je zichtbaar en vindbaar bent voor het werk wat jij wilt veroveren. Ik begeleid je bij de stappen en bewaak het proces.

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt en ik wil samen met jou uitvinden hoe fit je bent om deze te maken. Daarvoor onderzoeken we de belemmerende factoren die het bereiken van jouw gewenste situatie in de weg staan. Door anders te doen dan voorheen, ontstaan kansen en mogelijkheden.

 Ik werk veel met Insights Discovery en dat is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel wat ik zowel in individuele trajecten (Outplacement en Loopbaanbegeleiding) als in workshops en trainingen inzet. Ik integreer de kleurentaal in mijn coaching en training omdat ik keer op keer zie dat wanneer mensen door een andere (kleurrijke) bril gaan kijken, zij zichzelf en anderen opnieuw weten te waarderen.

Dit komt het durven, willen en kunnen benaderen van de persoonlijke arbeidsmarkt en de samenwerking met (nieuwe) collega’s ten goede.

 

 

 

Dit komt het durven, willen en kunnen benaderen van de persoonlijke arbeidsmarkt en de samenwerking met (nieuwe) collega’s ten goede.

 

 

 

Angelique werkt o.a. voor

Direct een vrijblijvende intake met coach Angelique de Kruijff

Direct sparren met Angelique? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.