Doorbraakdenken in je loopbaan!

Heb je ook het idee dat je ervaring en expertise onvoldoende benut worden? En dat de omgeving je belemmert om je loopbaan ècht vorm te geven? Of durf je niet altijd op te komen voor jezelf op je werk?

Naast het feit dat jouw ervaring en expertise te weinig benut worden door jouw omgeving, spelen ook je eigen houding en overtuigingen een grote rol bij het bereiken wat je wilt. Tijd dus om het roer om te gooien!

Doe de check: herken jij jezelf in een aantal van de volgende verzuchtingen van vorige deelnemers? Dan is het zeker tijd om door je bestaande patronen te breken en anders te gaan leren denken.

Open Management Developmentprogramma

Zijn uw managers vitaal, commercieel excellent en inspirerende leiders? Den hoeft u niet verder te lezen.

Voor elke andere manager die:

  • altijd in topvorm wil zijn
  • zich commercieel wil blijven ontwikkelen
  • zijn/haar (persoonlijke) leiderschap wil versterken

Start op 8 september de Open Management development training van Carrièrepoort weer, die met name geschikt is voor startende managers en leidinggevenden die hun aanpak effectiever willen maken. De succesfactoren van deze training: de concrete SMART benadering, de praktische koppeling tussen theorie en het werkveld en de wisselende groeps- en individuele sessies zorgen voor focus op groei van jezelf, je team en de resultaten van het bedrijf.