Welkom bij Carrièrepoort in Zierikzee

Carrièrepoort heeft een coachlocatie in Zierikzee. Doordat wij samenwerken met Het Coachhuis hebben we altijd een locatie bij u in de buurt.

Carrièrepoort werkt uitsluitend met coaches die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit coaching aanbieden. In Utrecht bieden we outplacement, loopbaanbegeleiding, management development en zakelijke coaching aan. Onze trajecten zijn op uw vraag afgesteld. Uw wensen en voorkeuren staan altijd centraal bij Carrièrepoort.

Wat biedt Carrièrepoort u aan

  • Outplacement: wij zijn een outplacementbureau dat o.a. vanuit Zierikzee opereert. We helpen u met een resultaatgerichte focus bij het vinden van uw nieuwe werk.
  • Zakelijke coaching: coaching in een zakelijke context; wat zijn problemen of punten die u in uw huidige functie tegen komt en wij u bij kunnen helpen?
  • Management Development: management development helpt (beginnende) managers bij de ontwikkeling van hun competenties
  • Loopbaanbegeleiding: mist uw carrière richting en bent u op zoek naar uw talenten en wilt u de volgende stap bepalen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor u.

Zierikzee

Vanuit onze locatie in Zierikzee werkt Monique van der Hart. Met vele jaren coachingservaring heeft u een loopbaanadviseur die u kan helpen bij uw vraag en die bij u past.

 
Telefoonnummer:010-785 71 78
Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach