Welkom bij Carrièrepoort in Deventer

Wij kunnen je helpen, je wilt bijvoorbeeld wisselen van werkgever of sector maar weet niet goed hoe? Je bent overtallig en moet op zoek naar een nieuwe functie? 

Je kunt terecht in Deventer voor loopbaanbegeleiding, outplacement, zakelijke coaching en management development. Samen met je senior loopbaancoach ga je aan de slag om jezelf te ontwikkelen. Alles aangaande jouw loopbaan is maatwerk. Geen enkele loopbaan is immers hetzelfde. Door goed te kijken wat je echt nodig hebt komen we altijd tot een geschikte oplossing voor jouw situatie. Neem voor een vrijblijvende kennismaking met Annemiek contact op met ons via 010 785 7178 of mail naar info@carrierepoort.nl.

Wil je ergens anders dan in Deventer gecoacht worden? Dat kan! Onze coaches werken niet alleen in Deventer maar zijn ook actief in bijvoorbeeld ApeldoornArnhem en Nijmegen.

Wat bieden wij aan?

Deventer

U kunt in Deventer terecht voor zakelijke coaching, outplacement, loopbaanbegeleiding en management development.

Adres: Bruijnssteeg 28
Postcode:7411 LT
Plaats: Deventer
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest