Welkom bij Carrièrepoort in Den Bosch

Neem weer regie over jouw eigen loopbaan! In de omgeving van Den Bosch werken diverse senior coaches van Carrièrepoort die je kunnen helpen om het stuur weer of steviger in handen te nemen. Wij helpen je bij: het realiseren van die droombaan, het begeleiden van werk naar werk, het coachen van jou in je werkomgeving of het (door)ontwikkelen van bepaalde gewenste competenties.

Trajecten bij Carrièrepoort zijn altijd op maat. Niet één loopbaanvraag is hetzelfde. Context en vraag verschillen zoveel van elkaar dat bij elke vraag een specifieke oplossing hoort. Wij helpen je daar graag bij. Je kunt terecht in Den Bosch voor loopbaanbegeleiding, outplacement, zakelijke coaching en management development. Samen met een senior loopbaancoach ga je aan de slag om jezelf te ontwikkelen. Raak je graag in gesprek met één van onze coaches in Den Bosch of omstreken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 010 785 71 78 of info@carrierepoort.nl.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • Outplacement: wij zijn een landelijk outplacementbureau met een resultaatgerichte visie en lokale netwerken.
  • Zakelijke coaching: coaching on the job of coaching buiten je eigen comfortzone door onze ervaren coaches.
  • Management Development: onze senior coaches helpen je jouw gewenste competenties verder te ontwikkelen.
  • Loopbaanbegeleiding: waarbij onze coaches je helpen een horde te nemen of richting te geven aan je toekomst.

Den Bosch

Je kunt in Den Bosch terecht voor management development, outplacement, zakelijke coaching en loopbaanbegeleiding.

Adres:  Victorialaan 15
Postcode: 5213 JG
Plaats: Den Bosch
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest