Mervyn Nankoe

 

Visie op zijn werk

Ik geloof dat je met jouw unieke kenmerken het volle potentieel kan benutten in werk. Of dat nu ligt in je talenten, overtuigingen, achtergrond en/of geaardheid, je hebt altijd iets toe te voegen. De houten Indiaan staat hier symbool voor: die is gevormd uit 21 verschillende houtsoorten die een geheel vormen. Ieder onderdeel draagt bij aan het geheel. Dus ook jij hebt met jouw onderscheidende talenten een bijdrage. Vandaar mijn motto: ”Celebrate differences”.

Als loopbaancoach en outplacementcoach zie ik het als mijn missie jouw potentie te vergroten. Als Nederlander met een mix achtergrond (Nederlands, Indisch, Chinees en Creools) weet ik als geen ander hoe je met jouw unieke kenmerken verbinding kan maken met jezelf, de ander, je werk en de arbeidsmarkt. Met als resultaat: een baan waarbij je jouw potentieel zo veel mogelijk kunt inzetten en benutten. Ik begeleid bij :

  • Outplacement
  • Loopbaancoaching
  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Timemanagement
  • Herstel bij burn-out

 

Outplacement
Snel naar: Outplacement Rotterdam, Outplacement Amsterdam

 

Loopbaancoaching
Snel naar: Loopbaanbegeleiding Rotterdam, Loopbaanbegeleiding Amsterdam

 

Mervyn Nankoe

Mervyn Nankoe

Senior Coach

 

“Celebrate differences”. 

 

Ervaring: sinds 2013

Werkgebied:  AmsterdamRotterdam

Specialismen:  Loopbaanbegeleidingoutplacement

Focusgroepen:  starters, young professionals en gedreven veertigers van MBO+ tot wetenschappelijk niveau. Management – Staff – Middenkader

Sectoren:  Zakelijke dienstverlening – Onderwijs

 

Stel je vraag aan Mervyn

Pin It on Pinterest