Jeanne Weenink

Jeanne Weenink

Senior Coach

Het juiste moment

Een van de meest belangrijke, maar lastige dingen in het leven is timing: wachten op het juiste moment. Het moment bepalen waarop je weet dat het tijd is om in actie te komen. Het moment tussen het idee en de uitvoering ervan. Tijd ook om het te delen, in een vorm te gieten of een team te vormen om het idee mee te realiseren.

Geen idee zonder tegenslagen. Maar stel nou dat die ongeplande afleiding achteraf toch een reden blijkt te hebben? En werkt het echt als je je plan puur op wilskracht toch hebt doorgezet, in weerwil van je innerlijk weten?

 

Voor het bepalen van het juiste moment is het noodzakelijk om naar je intuïtie, je lichaam en je twijfels te luisteren en het in actie komen nog even uit te stellen. Rust en stilte geven energie en focus en er ontstaan nieuwe inzichten, ideeën en relaties.

Vertrouwen op de samenwerking tussen je lichaam, intuitie en je gezonde verstand vormt een stevige basis voor balans in je leven. Laten we het onszelf gunnen om dit volledig toe te laten en ernaar te handelen.

Het klinkt als een tegenstelling, maar vertragen om te versnellen kan helpen. Wat is voor jou het juiste moment?