Ontmoet ons deskundige team

Monique van der Hart| Senior Coach

Maak kennis met Monique van der Hart
Loopbaancoaching | Senior Coach | Outplacement | Communicatie adviseur

Resultaatgericht, empathisch, intuïtief, betrouwbaar, motiverend

Wie zijn bestemming kent vindt de weg

Werkgebied: Rotterdam & Den Haag.

Sectoren: IT, (semi) overheid en dienstverlening

Specialismes: Voice dialogue, Competentieontwikkeling, Communicatietraining, Koersonderzoek & zelfsturing

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Ik ben een gedreven loopbaancoach en communicatie adviseur met brede achtergrond in de overheid en ICT. Ik schakel makkelijk tussen organisatie breed denken en persoonlijk contact. Door mijn werk als ondernemer en communicatie adviseur sta ik met beide voeten in de praktijk; daardoor heb ik een groot netwerk opgebouwd en bij veel organisaties in de keuken gekeken.
Deze kennis en ervaring zet ik heel graag in voor mijn klanten.

Met een Nederlandse vader en Indiase moeder ben ik tweetalig en deels in India opgevoed. Opgegroeid in Noord Brabant (Eindhoven) ben ik voor mijn studie HEAO marketing naar Rotterdam verhuisd. ‘Niet lullen, maar poetsen’ en ‘what you see is what you get’ blijkt goed bij mij te passen, want ik woon er nog steeds met plezier. Samen met mijn dochter van 11 jaar en onze Friese Stabij.

Ik geloof erin dat als je doet wat bij je past, je gelukkiger en succesvoller bent in alle aspecten van je leven.  Ik stimuleer graag iemand om het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken waar iemands talenten nog meer liggen. En ook hoe deze talenten optimaal benut kunnen worden, zowel op werkgebied als privé. Om op deze manier een bijdrage te leveren aan iemands geluk en succes op de werkvloer, vind ik prachtig om te doen.

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Je bent in de vijftig, net je baan kwijt geraakt en je hebt er weinig vertrouwen in dat je spoedig weer een leuke passende functie vindt

Door samen heel goed te kijken naar jouw specifieke kwaliteiten en ervaring, gericht te solliciteren en gebruik makend van jouw en mijn netwerk, gaat het zeker lukken om die baan te vinden. Ik heb er inmiddels veel ervaring mee dat het goed komt!

De sollicitatiegesprekken lopen niet, je krijgt afwijzingen of je hoort terug dat ‘de klik’ er niet was

Samen onderzoeken we waar het spaak loopt in het gesprek, we bouwen aan een goede presentatie van jezelf; zodat je tijdens een gesprek moeiteloos de beste versie van jezelf laat zien en goed contact maakt met je gesprekspartners. Succes verzekerd.

Vragen als Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?

Dit zijn voor veel mensen geen dagelijks gespreksonderwerpen. Ook gunnen medewerkers zich, door de waan van alledag, niet altijd voldoende tijd om te reflecteren op hun (loop)baan.

Ik kijk en denk met je mee, kom snel tot de kern en weet met een pragmatische aanpak jou te inspireren en te motiveren even stil te staan bij jezelf en een doordachte volgende stap te maken in je loopbaan. Een beetje ‘me’ time waar je recht op hebt.

Je bent best succesvol in je werk, je voelt dat er meer in zit, maar iets houdt je tegen om die volgende stap te maken: het Calimero effect -‘zij zijn groot, en ik ben klein..’

Ik help je om je onzekerheid opzij te zetten en te focussen op jouw sterke kanten en de vele mogelijkheden die er voor je zijn. Jij komt in je kracht en geniet ervan je potentieel te ervaren.

Hoe kan ik een betere werk/life balans krijgen?

Door goed te kijken naar jezelf en de organisatie/job waarin je functioneert, krijgen we duidelijk wat het voor jou zo lastig maakt. Samen komen we achter het (onderliggende) probleem en jij krijgt meer rust en ontspanning.

Meer info over

Hoe werk ik

Als loopbaancoach en communicatie adviseur combineer ik veel praktijkervaring met een pragmatische aanpak. Tijdens een intake gesprek kom ik meestal snel tot de kern van de vraag.
Dat doe ik door de ander helemaal op z’n gemak te stellen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren.
Daarbij voel ik aan of iemand snel vooruit wil naar een volgende baan of tijd nodig heeft om alles op een rijtje te zetten. Bijvoorbeeld omdat er eerst iets verwerkt moet worden of omdat de ‘next step’ nog niet duidelijk is. Samen bespreken we welk eventueel vervolgtraject het meest passend is. Ik doe daarbij een voorstel.

In de vervolgsessies zoom ik in op iemands sterke kanten, zijn wensen en mogelijkheden. Inspiratie, motivatie, doelgerichtheid en vooral vertrouwen geven zijn belangrijke ingrediënten van het vervolgtraject.

Binnen een paar sessies is duidelijk waar de kansen liggen en hoe deze verzilverd kunnen worden. Ik kijk mee naar nieuwe uitdagingen en breng de ander in contact met nuttige en belangrijke personen. Net zo lang tot die nieuwe passende functie met goede vooruitzichten en een mooie beloning in de pocket is.

.

 

Monique werkt o.a. voor

Direct een vrijblijvende intake met coach Monique van der Hart

Direct sparren met Monique? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.