Monique van der Hart

 
Visie op mijn werk

Als je doet wat bij je past, dan ben je gelukkiger en succesvoller.

Ik stimuleer je om het beste uit jezelf te halen en te ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je deze optimaal benut in je werk en in je persoonlijke leven. Om op deze manier een bijdrage te leveren aan jouw geluk en succes op de werkvloer, vind ik prachtig om te doen.

 

Hoe kan ik je helpen

IT : Speel je met het idee om over te stappen naar de IT?  Maar zie je vanwege alle ontwikkelingen, door de bomen het bos niet meer? Dit is het moment om het samen te verkennen. Vanwege mijn achtergrond in de IT, onder andere Compaq en Hewlett Packard, en mijn uitstekende netwerk, kan ik je in een paar sessies duidelijk maken waar je staat ten opzichte van de markt. Maar ook waar je kansen liggen en hoe jij deze kunt verzilveren. Ik kijk met je mee naar nieuwe uitdagingen en breng jou in conctact met nuttige en belangrijke personen. Net zo lang tot jij die nieuwe passende functie hebt met goede vooruitzichten en een mooie beloning.


Communicatie

Naast loopbaancoach ben ik ook communicatieadviseur en -trainer.Ik kom bij verschillende organisaties over de vloer en ik weet hoe je ergens binnenkomt en wat er van je verlangd wordt.

Wil je jezelf beter presenteren tijdens een gesprek of je eigen verhaal optimaliseren? Ik geef 1 op 1 communicatietraining als onderdeel van loopbaancoaching. Samen ontwikkelen we je persoonlijke presentatie en bijbehorende CV op social media en op papier.

 

Enkele kernwoorden van toepassing op mijn aanpak

Stimulerend, motiverend, analytisch, betrokken, resultaatgericht en creatief

 

Enkele opdrachten die ik heb gedaan

– Het begeleiden van werk naar werk (gemeentes, brandweer, dienstverlening)
– Het in beweging krijgen/ vooruit helpen van vastgelopen medewerkers (semioverheid)
– 1 op 1 communicatietraining (ministerie van economische zaken)
– Begeleiding bij verandertraject dienstverlening (gemeenteland)
– Competentieontwikkeling (Onderwijs)

 

Outplacement
Snel naar: Outplacement Rotterdam, Outplacement Amsterdam, Outplacement Utrecht, Outplacement Den Haag

Loopbaancoaching
Snel naar: Loopbaanbegeleiding Rotterdam, Loopbaanbegeleiding Amsterdam, Loopbaanbegeleiding Utrecht, Loopbaanbegeleiding Den Haag

 

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”.

Neem contact op met Monique

Pin It on Pinterest