Ontmoet ons deskundige team

Mervyn Nankoe | Senior Coach

Maak kennis met Mervyn Nankoe
Loopbaancoaching | Senior Coach| Outplacement | Loopbaanbegeleiding

Optimistisch, onbevooroordeeld, gevoelig, scherp, empathisch, resultaatgericht, “de andere kant van de medaille”, inclusief, bi-cultureel

Celebrate your uniqueness and
create the life you want to live

Werkgebied: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag.

Sectoren: Onderwijs, Zakelijke dienstverlening, Leisure en Toerisme, Retail, Bedrijfsleven (marketing & sales), Finance

Specialismes: Carrièreswitch, Stress, Burn-out, Persoonlijke effectiviteit, Timemanagement, Communicatie, Online Jobhunting, DiSC-communicatieprofielen, MBTI-persoonlijkheidsprofielen, Rationeel Emotieve Training, Lichaamsgerichte coaching

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Ik heb een achtergrond in communicatie, marketing en sales. Bij diverse marketingbanen in de retail, algemene verlichting en leisure kwam ik tot de ontdekking dat mijn hart lag bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik ben geswitcht naar coaching, loopbaancoaching en training; ik geef trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik zit nu helemaal op mijn plek als coach waar ik mijn marketingkennis toepas op mensen, in plaats van op producten en diensten.

Dankzij deze ervaring ben ik een ware carrièrerswitch-strateeg en kan ik jou helpen met persoonlijke marketing en personal branding. Mijn bi-culturele achtergrond heeft mij geleerd wat mijn eigen waarden zijn, hoe die een organisatie kunnen verrijken en hoe je een potentiële werkgever daarvan kunt overtuigen. Naast mijn expertise in carrièreswitches ben ik me gaan verdiepen in stress- en burn-outpreventie.

Ik zie veel ongelijkheid in de arbeidsmarkt. Ik wil graag mensen aanmoedigen hun gelijkwaardigheid te claimen, om zo een baan te vinden die bij hen past. Daarom ben coach geworden.

Ik vind het heerlijk om mensen te vermaken en fysiek bezig te zijn. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd op de planken sta. Ik verzin en speel spellen met vrienden en geniet van een technische mooie rally tijdens een partijtje tennis.

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Ik loop over in werk. Ik wil ermee leren omgaan.

We observeren je fysieke en mentale reacties op de situaties die binnen je organisatie spelen. Op basis hiervan kijken we naar de keuze die je kunt maken om jouw werk beter/aangenamer/passender/rustiger te maken.

Ik voel me gestrest of loop tegen een burn-out aan

Hier gaan we stap voor stap aan de slag. Eerst goed tot rust komen en energie opdoen, vervolgens jouw stressoren herkennen en tot slot nieuwe keuzes maken om met je stressoren om te gaan.

Ik wil een carrièreswitch maken

We gaan dat diepe verlangen van je concreet maken, jouw ervaringen en jouw persoonlijkheid laten aansluiten op je nieuwe baan en hiervoor een stappenplan maken.

Ik ben mijn baan kwijt

Even verwerken wat er gebeurd is om vervolgens te bepalen wat je wilt. Vervolgens gaan we een concreet zoekprofiel opstellen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We sluiten aan met LinkedIn, Personal Branding, CV en versterken je sollicitatieskills.

Ik word alleen uitgenodigd als ik een westerse naam op mijn CV zet

We gaan jouw talenten en je meerwaarde vergroten en met toekomstige werkgevers bespreken. We maken persoonlijke verbinding, sluiten aan bij werkgevers en zorgen ervoor dat je meer bent dan een naam op een CV.

Meer info over

Wat klanten zeggen

 

Mervyn neemt je serieus; hij confronteert je met jezelf en gaat er helemaal voor om jou te helpen je waarden en prioriteiten vast te houden in je werk. Gedurende het traject werkten we aan de hand van mijn doelen en planningen voor die periode, waardoor ik alles waar we mee bezig waren direct in de praktijk kon brengen. Ik ben in korte tijd veel productiever geworden en heb meer zelfvertrouwen, iets waar ik iedere dag profijt van heb!

Suzanna

Ik merk dat mijn drijfveren veel belangrijker zijn in mijn huidige functie dan het bezitten van jarenlange expertise. De baan kwam letterlijk naar me toe, doordat het bedrijf mijn brief matchte aan een functie. De pitch heeft mij geholpen om een baan te vinden die echt bij me past en me energie geeft.

Annelies

Integer, betrokken en warm zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik aan Mervyn denk. Hij was gedurende 4 sessies mijn coach en ik was diep onder de indruk van de manier waarop hij snel tot de kern van een probleem door kan dringen. Hierdoor heb ik mezelf in korte tijd beter leren kennen en daar profiteer ik nog elke dag van.

Bart

Hoe werk ik

Drijfveren en waarden vormen de rode draad in mijn werkwijze. Want op het moment dat je doet, denkt, praat en beweegt vanuit jouw waarden ben je op je authentiekst. En met authenticiteit onderscheid je je en maak je verbinding met je omgeving.

Jouw talenten en competenties, jouw kennis en ervaringen en jouw persoonlijke stijl maken jou uniek. Gecombineerd met jouw drijfveren ontstaat er diepgang in WAT je doet of wilt doen. Door deze unieke combinatie zichtbaar te maken (op de werkvloer,  in een brief, CV, op LinkedIn/Social Media en tijdens netwerk- en sollicitatiegesprekken kun je jouw resultaten behalen. Kortom, ik ga voor het praktische resultaat vanuit diepgang.

Ik bied tools die je direct in de praktijk kunt inzetten, waarmee je een andere houding krijgt ten aanzien van jouw probleem. Daarmee kom je in beweging en kun je zelfstandig stappen zetten. Ik sluit bij je aan, ga de diepte in, verbind, confronteer en geef je de vrijheid het roer in handen te nemen. Uiteindelijk stel ik je in staat om je eigen keuzes te maken.

 

Door persoonlijke ervaring ben ik me gaan verdiepen in stress- en burn-outpreventie. Met mijn bi-culturele achtergrond kende ik mijn eigen struggles op de arbeidsmarkt. Daardoor kan ik je helpen op alternatieve en toch authentieke wijze aansluiting te vinden bij de Nederlandse arbeidsmarkt.

Mervyn werkt o.a. voor

Direct een vrijblijvende intake met coach Mervyn Nankoe

Direct sparren met Mervyn? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.