Ontmoet ons deskundige team

Judith Driece | Senior Coach

Maak kennis met Judith Driece
Loopbaancoaching | Senior Coach| Leiderschapscoach | Outplacement | Teamcoaching |

Doelgericht, betrouwbaar, kan door luisteren snel doordringen tot de kern van de vraag, geduldig, enthousiast en betrokken.

Als je talenten wilt vermenigvuldigen moet je bereid zijn deze te delen

Werkgebied: Rotterdam, Drechtsteden, Den Haag.

Specialismes: Gespreksvaardigheden op basis van NLP, Levensfases coaching voor alle groepen (m.n. ervaren medewerkers en jongvolwassenen), Coaching leidinggevenden, Sollicitatietraining.

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Het begeleiden van mensen naar een nieuwe carrièrestap loopt als een rode draad door mijn eigen loopbaan heen. Gestart als sollicitatietrainer ben ik mij steeds meer gaan richten op loopbaanbegeleiding en outplacement
Ik heb verschillende methodieken ontwikkeld voor alle denkbare doelgroepen. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in (loopbaan)coaching voor ervaren medewerkers en jongvolwassenen,

Als coach wil ik graag mensen sterker maken door te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

  • Ik wil iets anders/ik wil iets nieuws en wil hiermee aan de slag
  • Ik doe mijn werk al een hele tijd met plezier maar heb het gevoel dat er meer is
  • Ik merk dat ik moeite heb om mijn wensen om te zetten en concrete doelen en die tot uitvoering te brengen
  • Ik ben onzeker of een nieuwe loopbaanstap voor mij is weggelegd, maar wil dit wel graag onderzoeken.
  • Ik wil mijn oude vitaliteit en energie terug
  • Ik heb het gevoel dat mijn talenten niet (meer) tot hun recht komen in de organisatie. Ik zou dit willen veranderen maar ik weet niet hoe
  • Het is lang geleden dat ik moest solliciteren. Ik heb onvoldoende kennis van sollicitatietechnieken.
  • Ik wil graag leren hoe je netwerkt, een LinkedIn profiel opstelt en jezelf verkoopt tijden een gesprek.

Meer info over

Wat klanten zeggen

 

Vanaf het eerste gesprek had ik het volste vertrouwen in de vakkundigheid van Judith Driece als mijn coach in het outplacementtraject. Judith heeft een open houding, luistert goed en kan zich goed inleven in een ander.
Om na vele jaren opnieuw te solliciteren is wel een dingetje maar met de uitstekende begeleiding van Judith is het mij gelukt om een nieuwe baan te krijgen na een eerste sollicitatiegesprek!

Diana

Judith Driece bezit de waardevolle, coachende vaardigheid om je een spiegel voor te houden en je te steunen in een zoektocht naar motieven, wensen en mogelijkheden.

Judith heeft me hiermee niet alleen aan het denken gezet, maar het vormde de doorslag in mijn besluit tot een beslissende verandering in mijn werkzame en private leven. Zij heeft mij inzicht in mijzelf gegeven. Iets waarvoor ik haar nog steeds dankbaar ben.

 

Roelof

Hoe werk ik

Coaching betekent voor mij mensen sterker maken door te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik vind het belangrijk mij te richten op wat mensen echt willen in hun loopbaanproces en dit concreet te benoemen. Hierdoor komen eventuele blokkades vanzelf naar boven.

Door het inzetten van de juiste hulpbronnen help ik cliënten te laten zien dat er altijd nieuwe keuzemogelijkheden zijn waardoor zij hen doelstellingen kunnen bereiken.

Ik coach vanuit de gedachte dat mensen zelf over alle hulpbronnen beschikken die nodig zijn om gewenste resultaten te halen. Tijdens het coachtraject is het mijn taak om jou als klant je hiervan bewust te maken.
Dit vormt de basis om samen verder te werken in het coachingstraject en te komen tot een oplossing voor je nieuwe carrierestap.

 

 
In outplacementtrajecten bekijk ik samen met jou wat het verlies van je baan voor jou betekent. Pas dan ben je in staat zelf nieuwe keuzen te maken voor een volgende baan. Vervolgens kijken we wat je aan kennis, ervaring en persoonlijkheid in huis hebt en waar je dit op de arbeidsmarkt kunt inzetten. Tenslotte leer je welke sollicitatietechnieken je gebruikt om jouw nieuwe baan te krijgen.

Tijdens loopbaantrajecten is mijn uitgangspunt dat actief bezig zijn met je loopbaan een onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt die ontwikkeling vormgeven binnen je eigen organisatie of erbuiten. Tijdens mijn coaching onderzoek ik samen met jou hoe je “ondernemer” wordt van je eigen talent. Kernthema’s hierbij zijn:
Waar sta ik? Wat vind ik belangrijk en wat vraagt een organisatie van mij? Wat wil ik veranderen? Wat zijn mijn wensen en waar wil naar toe? Wat is mijn plan? Wat zijn mijn doelen en hoe ga ik ze concretiseren? Hoe ga ik om met eventuele blokkades.

 

 

Direct een vrijblijvende intake met coach Judith Driece

Direct sparren met Judith? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.