Ontmoet ons deskundige team

Carla Scholten | Senior Coach

Maak kennis met Carla Scholten
Loopbaancoaching | Senior Coach| Management Coach | Outplacement | Persoonlijke effectiviteit

Empathisch, betrokken, motiverend, sparrend, praktisch en resultaatgericht.

Wie zijn bestemming kent vindt de weg

Werkgebied: Amsterdam, Utrecht,  Amersfoort en Het Gooi.

Sectoren: Zakelijke dienstverlening, semi-overheid, retail, vervoer, FMCG, logistiek, toerisme, industrie.

Specialismes: Professionals, perfectionisten, keuzes maken, assertiviteit, leiderschap, vitaliteit, oplossingsgericht werken, patronen doorbreken, zelfvertrouwen, zingeving, management coaching.

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Ik ben afgestudeerd in Europese studies en heb ervaring opgedaan bij internationale organisaties. Ik merkte dat mijn interesse in mensen en loopbanen sterker was dan het maken van omzet. Ik besloot een Coachopleiding te volgen en van coachen mijn beroep te maken. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie is mijn drijfveer.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik hou van verre reizen, lees graag en blijf fit door te sporten.  Gezellig samen eten met vrienden geeft me energie. Als lid van een grote vrijwilligersorganisatie wil ik een steentje bijdragen aan de maatschappij.

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Ik weet niet wat mijn volgende loopbaanstap is

We staan stil bij wie je bent, wat je talenten en ontwikkelpunten zijn, wat je drijft en waar je verlangen en interesses liggen. We onderzoeken grondig passende loopbaanrichtingen. Als je weet welke richting je uit wilt, kan er gericht worden gewerkt aan je profilering via social media en via diverse netwerken.

Mijn bedrijf gaat reorganiseren en ik ben al boven de 50

Belemmerende overtuigingen zijn op een bepaald moment ontstaan in je leven. En ze hebben invloed op alles wat je doet, denkt, en voelt. De eerste stap in dit proces is het zichtbaar maken van jouw onbewuste en belemmerende overtuigingen. Daarna help ik je jouw angsten en belemmerende overtuigingen om te zetten in krachtige positieve overtuigingen: als jij er zelf al niet meer in gelooft, waarom zou een ander dat dan nog doen? Focus je op de waardevolle toevoeging die je als 50-plusser kunt bieden en het belangrijkste: geloof in jezelf.

Ik wil ondersteuning bij de ontwikkeling van een coachende leiderschapsstijl

We horen tegenwoordig veel over coachend leiderschap, sturen zonder de baas te spelen. Veel managers zijn gewend te sturen op resultaat en voeren af en toe een voortgangsgesprek met de individuele medewerker. Ik ondersteun je als manager jouw leiderschapsstijl te ontwikkelen door jouw medewerkers als menselijk kapitaal te zien en hun talenten te herkennen, te waarderen en te benutten waardoor betrokkenheid wordt gestimuleerd. Een balans vinden tussen controle en loslaten.

Ik ben introvert en moet me meer profileren in de organisatie

Jammer dat jij je niet voldoende laat zien en horen, want je hebt net als ieder ander ongelooflijk veel kwaliteiten en het is ontzettend jammer als deze niet in het licht komen te staan. Ik help je om zowel jezelf te blijven maar tegelijkertijd te werken aan het vergroten van jouw zichtbaarheid op een manier die bij je past.

Ik ben mijn baan kwijt

Even verwerken wat er gebeurd is om vervolgens te bepalen wat je wilt. Vervolgens gaan we een concreet zoekprofiel opstellen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We sluiten aan met LinkedIn, Personal Branding, CV en versterken je sollicitatieskills.

Ik ben niet tevreden met mijn huidige baan en overweeg een carriereswitch maar weet niet waar ik moet beginnen

Vaak is de keuze voor een carrièreswitch vrijwillig maar soms ook gedwongen door de veranderingen op de arbeidsmarkt. Soms weet je al welke richting je uit wilt en is het optimaliseren van een CV en een LinkedIn profiel al voldoende maar het gebeurt ook dat er een switch gemaakt moet worden naar een totaal andere functie in een andere sector. Soms is een opleiding volgen ook noodzakelijk. Ik begeleid je in het stap voor stap inzichtelijk te maken van plan om die nieuwe baan te veroveren. lan om die nieuwe baan te veroveren.

Meer info over

Hoe werk ik

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens zijn of haar eigen talent heeft: soms zichtbaar, soms verborgen. Ik richt me op het (her) ontdekken van  talenten, ze te versterken en op de juiste manier in te zetten. Welke factoren zijn belangrijk voor je in het werk, welke factoren kun je zelf beïnvloeden, en hoe kun je die factoren zo optimaal mogelijk in te zetten?  Ik luister goed en kom vlot tot de essentie om vervolgens het inzicht te vertalen naar de praktijk.
Cliënten krijgen helderheid over de volgende te nemen stap, worden gestimuleerd om die ook te zetten, zodat ze weer verder kunnen en om met plezier aan de slag kunnen.

 

Carla werkt o.a. voor

Direct een vrijblijvende intake met coach Carla Scholten

Direct sparren met Carla? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.