Carla Scholten

 

Ik ben afgestudeerd in Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. In de jaren daarna ben ik onder andere werkzaam geweest bij Sotheby’s en bij internationale consultancy (o.a. PWC). Bij deze laatste vervulde ik de functie van Manager Research. Door mijn interesse in mensen en hun drijfveren heb ik een Coachopleiding gevolgd en ben ik van coachen mijn beroep gaan maken.

 

Visie op werk

Herken je dat je blijft hangen in een baan of situatie waarin je niet tot je recht kom? Het gevolg is dat je weinig plezier ervaart, minder goed functioneert en presteert.

Eigenlijk wil je wel actie ondernemen, maar iets kan je tegenhouden. Je wilt wel, maar je durft niet, je bent bang een switch te maken, je bent bang voor de gevolgen.

Angst en moed horen bij elkaar. Angst proberen we vaak met man en macht te bestrijden, of op z’n minst onder controle te houden. Het is een blijvend gevecht tegen onszelf, dat we uiteindelijk verliezen. Door aanvaarding van angst in plaats van bestrijding kunnen we juist beter omgaan met deze angsten. Het geeft een zekere rust, ook al is de angst niet weg.

Ik help je om écht in beweging te komen en stappen te zetten naar je doel, ondanks je angsten en onzekerheden. Het beeldje ‘Go fot it’ is een metafoor voor mijn begeleiding: ‘Ga ervoor!’

 

Waar kan ik je bij helpen?

Herken je je in één van deze vragen:

  • Twijfel je al een tijd of dit type werk bij je past?

  • Weet je precies wat je niet wil maar niet wat je wel wil?

  • Word je onvoldoende gezien of gewaardeerd op je werk?

  • Vraag je je af hoe je je verder kunt ontwikkelen?

  • Hoe krijg ik weer balans in het leven?

  • Ervaar je spanningen in je leven of werksituatie?

Ik begeleid je bij het ontdekken en realiseren van wat jij écht wilt in je loopbaan en leven. Door de aandacht te richten op jouw gewenste toekomst en talenten motiveer ik je om stapsgewijs aan je doelen te werken en hiermee de gewenste verandering in leven en/of loopbaan te verwezenlijken. Mijn aanpak is praktisch, motiverend en resultaatgericht. Ik denk vanuit kansen en mogelijkheden.

 

 

 

Carla Scholten

Carla Scholten

Senior Coach

 

"Wie zijn bestemming kent, vindt de weg".

 

Ervaring: 9 jaar

Werkgebied: Amsterdam, Provincie Utrecht, Amersfoort, Almere, Hilversum

Specialisme: loopbaanbegeleiding, zakelijke coaching, outplacement, ondernemerschap, sollicitatietraining

Focusgroepen: management, kader, middenkader

Sectoren: zakelijke dienstverlening, FMCG, overheid, semi-overheid, onderwijs, telecom, ICT

 

 

Stel je vraag aan Carla

Pin It on Pinterest