Carla Scholten

Ik ben afgestudeerd in Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. In de jaren daarna ben ik onder andere werkzaam geweest bij Sotheby’s en bij internationale consultancy (o.a. PWC). Bij deze laatste vervulde ik de functie van Manager Research. Door mijn interesse in mensen en hun drijfveren heb ik een Coachopleiding gevolgd en ben ik van coachen mijn beroep gaan maken.

 

Waar kan ik je bij helpen?

Herken je je in één van deze vragen:

  • Twijfel je al een tijd of dit type werk bij je past?
  • Weet je precies wat je niet wil maar niet wat je wel wil?
  • Word je onvoldoende gezien of gewaardeerd op je werk?
  • Vraag je je af hoe je je verder kunt ontwikkelen?
  • Hoe krijg ik weer balans in het leven?
  • Ervaar je spanningen in je leven of werksituatie?

 Ik begeleid je bij het ontdekken en realiseren van wat jij écht wilt in je loopbaan en leven. Door de aandacht te richten op jouw gewenste toekomst en talenten motiveer ik je om stapsgewijs aan je doelen te werken en hiermee de gewenste verandering in leven en/of loopbaan te verwezenlijken.  Mijn aanpak is praktisch, motiverend en resultaatgericht. Ik denk vanuit kansen en mogelijkheden.

 

Mijn visie op mijn werk

Mensen zijn het gelukkigst als zij werk doen dat ze leuk vinden, dat een beroep doet op hun talenten, creativiteit en vaardigheden, maar vooral waar zij voldoening uit halen. Om succesvol en met plezier te werken en te leven is het nodig dat men zijn/haar talenten kent en de plek waar deze het beste tot hun recht komen. 

Het versterken van persoonlijk leiderschap in persoonlijke- en werksituaties is mijn uitgangspunt. Ik stimuleer je om de regie te pakken in je leven waar je invloed op hebt en leer los te laten waar je geen invloed op hebt. Op deze manier krijg je grip op jezelf, je werk, je leven en je energieniveau.

 

Outplacement

Snel naar: Outplacement Amersfoort, Outplacement Amsterdam, Outplacement Utrecht,

 

Loopbaancoaching

Snel naar: Loopbaanbegeleiding Amersfoort, Loopbaanbegeleiding Amsterdam, Loopbaanbegeleiding Utrecht

 

Carla Scholten

Carla Scholten

Senior Coach

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg

Stel je vraag aan Carla