Ontmoet ons deskundige team

Amelia Sealey | Senior Coach

Maak kennis met Amelia Sealey
Loopbaanbegeleiding | Senior Coach| Job Hunter | Outplacement |

Humorvol, betrokken, creatief, gedreven, integer.

Niemand is zoals jij en dat is nou net Jouw kracht!

Werkgebied: Amsterdam, Utrecht,  Rotterdam, Den Haag

Sectoren: Zakelijke dienstverlening, onderwijs, zorg, overheidsinstellingen en welzijnsorganisaties, industrie.

Specialismes: TMA, werk-energieanalyse, loopbaanmanagement, arbeidsbemiddeling en sollicitatietrainingen

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Ik ben ondernemend, warm, maar ook duidelijk en direct in mijn communicatie!

Ik maak graag verbindingen. De ene keer coach ik iemand in het maken van een verbinding tussen werk en hun doel. Maar het kan ook zijn dat ik een individu in mijn netwerk doorverbind naar een bedrijf in mijn netwerk. Of dat ik iemand verbind met de juiste kennis om de juiste beslissingen te maken.

Zelf heb ik heel lang een tweestrijd gehad tussen mijn sociale en behulpzame kant enerzijds en anderzijds mijn zakelijke no nonsense mentaliteit. Uiteindelijk is dit op een hele natuurlijke wijze samengegaan van maatschappelijk werkster en gezinscoach, naar arbeidsbemiddelaar, naar wat ik nu doe als loopbaancoach.

 

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Je wordt/bent ontslagen en wil weten welke baan het beste bij je past

Door goed te kijken wat je nodig hebt, gaan we aan de slag met het in kaart brengen van wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Daarnaast onderzoeken wij hoe jij dit kan inzetten op de arbeidsmarkt en in welke functie, branche en bij welke werkgever jij het beste tot jouw recht komt.

Je ervaart veel werkdruk en stress

Samen met de werk-energieanalyse en een aantal coachingsgesprekken krijg je inzicht in jouw werk-energiebalans. Hierdoor ga je anders om met stress en ervaar je minder werkdruk.

Je hebt moeite met het vinden van de juiste functies en werkgevers

Door goed te kijken naar jezelf en de arbeidsmarkt, brengen we in kaart welke functies het beste bij jouw passen. Daarnaast onderzoeken we ook welke werkgevers goed bij je passen en hoe je het beste kunt solliciteren.

Je hebt moeite met het inzetten van Social media bij het solliciteren

We bekijken welke Social media kanaal het beste bij jou en jouw branche past. Ik geef vervolgens advies hoe jij deze kan inzetten om een baan te bemachtigen.

Je weet niet zo goed wat je wilt, misschien wil je gaan ondernemen

Samen onderzoeken we door jouw talenten, drijfveren, vaardigheden in kaart te brengen wat jouw loopbaanwensen zijn. Wanneer dit duidelijk is, stellen we een actieplan op om dit te bereiken.

Meer info over

Hoe werk ik

Persoonlijke ontwikkeling, levensfases en de mens in relatie tot haar werk zijn thema’s die mij enorm boeien en waar ik mij in gespecialiseerd heb. Werk is in onze maatschappij een belangrijke onderdeel van onze identiteit en heeft veel invloed op hoe wij onze levens beleven en ons levensgeluk. 

Dit gegeven fascineert mij enorm en mijn passie ligt zowel in het herontdekken van de krachten en kwaliteiten van mensen, als in het gezamenlijk op zoek gaan naar wat de drijfveren zijn en hoe dit zich vertaalt naar werk. En vooral naar werk waar men enthousiast, energiek en blij van wordt!
Omdat ieder mens uniek is, bied ik een aanpak die het beste past bij de persoon en de doelen die zij willen bereiken. Ik ben enthousiast en creatief in het benaderen van vraagstukken en het oplossen hiervan. Als echte muziekliefhebber en gospelzangeres, kan ik je ook nog eens verrassen met een muzikale benadering!

 

Direct een vrijblijvende intake met coach Amelia Sealey

Direct sparren met Amelia? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.