Amelia Sealey

Visie op werk

Persoonlijke ontwikkeling, levensfases en de mens in relatie tot werk zijn thema’s, die mij enorm boeien en waar ik mij in gespecialiseerd heb. Werk is in onze maatschappij een belangrijke onderdeel van onze identiteit en heeft veel invloed op hoe wij onze levens beleven en ons levensgeluk.  

Dit gegeven fascineert mij enorm en mijn passie ligt zowel in het herontdekken van de krachten en kwaliteiten van mensen, als in het gezamenlijk op zoek gaan naar wat hun drijfveren zijn en hoe dit zich vertaalt naar werk. En vooral naar werk waar men enthousiast, energiek en blij van wordt!

Omdat ieder mens uniek is, bied ik een  aanpak die het beste past bij de persoon en de doelen die zij willen bereiken. Ik ben enthousiast, en creatief in het benaderen van vraagstukken en het oplossen hiervan. Als echte muziekliefhebber en gospelzangeres, kan ik je ook nog eens verrassen met een muzikale opdracht. 

Mijn specialisme zijn loopbaancoaching, outplacement, sollicitatietrainingen, arbeidsbemiddeling en jobhunting.

Verder ben ik gecertificeerd in het afnemen van de TMA analyse(talent management analyse) en Werkenergieanalyse.

Wat ik het belangrijkst vindt in al mijn trajecten en workshops is om mijn coachees uit te dagen om weer de regie te nemen over hun leven en loopbaan. Maar vooral ook om hun doelen te behalen.

 

Outplacement
Snel naar: Outplacement Rotterdam, Outplacement Amsterdam, Outplacement Utrecht, Outplacement Den Haag

 

Loopbaancoaching
Snel naar: Loopbaanbegeleiding Rotterdam, Loopbaanbegeleiding Amsterdam, Loopbaanbegeleiding Utrecht, Loopbaanbegeleiding Den Haag

Amelia Sealey

Amelia Sealey

Senior Coach

 

Niemand is zoals jij en dat is nou net jouw kracht!

 

 Werkgebied: Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam

Specialismen: loopbaancoaching, outplacement, sollicitatietrainingen, arbeidsbemiddeling en jobhunting

Sectoren: zorg, welzijn en (semi)overheid

Stel je vraag aan Amelia

Pin It on Pinterest