Werkgever

Vitale medewerkers, florerende organisaties!

Bel ons – 010 785 71 78VitaliteitsAPK aanvragen

Een hoog ziekteverzuim is een indicator dat de vitaliteit binnen uw organisatie verminderd is. Een vitale organisatie is cruciaal voor het behalen van uw organisatiedoelen en voor het werkplezier van uw medewerkers. Hoe kunt u het ziekteverzuim van uw medewerkers aanpakken? Het ziekteverzuim is slechts een symptoom van het gebrek aan vitaliteit. Met de VitaliteitsAPK brengt Carrièrepoort in beeld wat de energie en productiviteit terug kan brengen binnen uw bedrijf.

N

Verdiepend medewerkersonderzoek

N

Personeelsbeleid gericht op de toekomst

N

Verlaag het ziekteverzuim, maximaliseer werkplezier

Hoe kan ik het ziekteverzuim bij mijn medewerkers aanpakken?

De VitaliteitsAPK is een zeer uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek, waarmee de bevlogenheid, productiviteit en risicoweerbaarheid gemeten wordt. Uit dit onderzoek wordt een stappenplan geformuleerd waarin staat hoe u het ziekteverzuim van uw medewerkers kunt aanpakken en u uw organisatie veerkrachtig kunt maken. Er zijn vaak vier cruciale sturingsvariabelen die een succesvolle kanteling binnen uw bedrijf bepalen:

  • De energie van de medewerkers
  • De heersende bedrijfscultuur
  • De performance-indicatoren
  • De structuur van de organisatie

Het resultaat van een hogere vitaliteit

Carrièrepoort werkt met senior adviseurs die veel ervaring hebben met een kanteling in de cultuur en de bedrijfsvoering maken. Zij begrijpen goed wat een organisatie nodig heeft en gaan in gesprek om maatwerk te bieden in nuchtere, effectieve begeleiding. Bedrijven die met hun vitaliteit aan de slag gaat zijn 17% productiever en 14% winstgevender! Wanneer u ervoor kiest om de ommezwaai te maken richting een meer vitalere bedrijfsvoering, zal dit in veel aspecten van uw organisatie voelbaar zijn.

  • Het ziekteverzuim bij uw medewerkers wordt minder.
  • Het verloop zal verminderen.
  • De focus komt te liggen op het gezamenlijk behalen van doelen.
  • Hogere tevredenheidsscores.
  • Een hogere productiviteit.

Download uw exemplaar van “5 KPI’s voor de vitale organisatie”

Ontdek welke KPI’s de vitaliteit van uw organisatie inzichtelijk maken in onze whitepaper 5 KPI’s voor de vitale organisatie.

Direct vrijblijvende intake aanvragen

Meer vitaliteit in uw organisatie begint met een kleine stap. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u een HRD vraagstuk? Bel ons dan op 010 785 71 78.

Laat u adviseren

Wilt u meer weten over hoe u het ziekteverzuim van uw medewerkers kunt aanpakken? Laat u dan adviseren door Carrièrepoort. Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend informatiegesprek. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 010 – 785 71 78 of e-mail info@carrierepoort.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Traject op maat? Bel of mail ons voor de mogelijkheden

Bel: 010 321 0982Mail naar: info@carrierepoort.nl

Tevreden werkgevers gingen u voor