Loopbaanbegeleiding en Loopbaancoaching

 1. Altijd een Coach dichtbij;
 2. Transparante prijzen;
 3. Effectieve programma’s op maat
 4. Vrijblijvende intake
outplacement coach

Wanneer loopbaancoaching

Loopbaancoaching

loopbaanvraag nog niet helder

Vaak begint een loopbaanvraag met een onbestemd gevoel: het kriebelt of jeukt, maar je kunt het niet goed benoemen. Je kunt je futloos op het werk voelen en/of je bent aan het eind van de dag totaal uitgeput. Kortom, er klopt iets niet op je werk. Je kan het lastig vinden om het bespreekbaar te maken, daarom duurt het even voordat je actie gaat ondernemen. En hoe pak je dat dan aan? En wat zal je manager daar van vinden? Nu komt loopbaancoaching in beeld. We zien dus vaak een aantal ‘vage’ symptomen. Het hoeft nog niet perfect en helder te zijn voor je kan beginnen met jezelf of de situatie verbeteren. De kwaliteit van de loopbaancoach is om die ‘brei aan symptomen’ te vertalen naar een heldere coachvraag en een bijbehorend plan van aanpak.

outplacement

Wanneer loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Loopbaanvraag helder

Ook zijn er genoeg mensen die al een duidelijk beeld en een concrete loopbaanvraag hebben. Bijvoorbeeld omdat je meer assertiviteit wilt laten zien, je zelfvertrouwen een boost wilt geven, je hoofd- en bijzaken beter wilt leren scheiden of om je communicatieniveau naar een hoger niveau te tillen. Ook komen medewerkers bij ons om hun samenwerkingsvaardigheden te verbeteren of om hun empathisch vermogen of andere competenties te verbeteren. Het werkt allemaal mee aan je persoonlijk leiderschap. En dat is precies waar het bij ons om draait: jou succesvoller, veerkrachtiger en met meer plezier in je werk te laten zijn. Hoe voelt dat voor je, meer zelfvertrouwen op je werk? Je beoordeling die van ‘voldoende’ naar ‘zeer goed’ of ‘uitstekend’ gaat? Of dat je zo sterk gelooft in jouw plan dat je het over een andere boeg gooit en voor jezelf begint! Wij helpen je graag en met succes* bij je volgende carrièrestap. Daardoor blijft het werk interessant voor jou, en jij blijft interessant voor je werkgever. Binnen enkele maanden heb je jouw gewenste inzichten en een plan van aanpak. Concreet beheers je na afronding de vaardigheden/competenties die je voor ogen had of welke door het traject aan het licht kwamen. Je hebt de (her)oriëntatie afgerond die je voor ogen had. *succes: na evaluatie van ruim 115 loopbaantrajecten bleek dat 94% van de ondervraagden hun doel helemaal of grotendeels hadden behaald.

Meer informatie

Het Traject

Het Loopbaantraject uitgelegd

outplacementtraject

Je hulpvraag bespreek je tijdens een vrijblijvend intakegesprek met een loopbaanbegeleider (loopbaancoach). Hij of zij zal door de gerichte vraagstelling in korte tijd duidelijk hebben wat de kern van je vraagstuk is. Neem als voorbeeld dat je assertiever op je werk wilt worden. Op basis van de intake stelt de loopbaancoach je verdiepende vragen over je huidige situatie, bijvoorbeeld:

 • wat gebeurt er nu als iemand je ergens mee confronteert op je werk?
 • hoe word je assertiever?
 • wie is voor jou een goed voorbeeld van iemand die assertiever is dan jij?
 • wat wil je ervaren als je voldoende assertief bent?
 • Hoe schets je je toekomst met je nieuwe inzichten?
 • Hoe reageren je collega’s nu op je?

Met de antwoorden die de coach van je krijgt, stelt hij/zij een persoonlijk plan van aanpak op. Vervolgens ga je samen aan de slag. Door doelgerichte opdrachten en het doorspreken van situaties waarin je vastloopt, krijg je inzicht in je probleem. Ook kan het nuttig zijn om een beroepskeuzetest, competentietest of persoonlijkheidstest te doen. Ze bieden inzicht in je sterktes, valkuilen, leerpunten en kansen. Stap voor stap zul je weer de regie nemen om jouw persoonlijke groei te realiseren. Ook krijg je op het juiste moment de juiste instrumenten aangereikt van je loopbaancoach om je loopbaanvraag te beantwoorden. Vaak binnen 4 tot 5 gesprekken heb je je doel(en) al bereikt, zodat je grote stappen in je carrière kunt maken.

outplacementtraject
outplacementtraject

Elk traject kent 6 stappen:

 1. Kennismaken en een vertrouwd en veilig gevoel krijgen bij jouw coach;
 2. Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak;
 3. Creëren van inzichten en leren nieuwe technieken;
 4. Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken;
 5. Evaluatie of je doel(en) bereikt zijn.
 6. Borgen van je doelen en loopbaanperspectief*. 

*Circa 6 maanden na afronding plannen we nog een (telefonisch) gesprek in om te checken of je doel nog altijd gerealiseerd is. Indien nodig geven we extra tips of plannen nog een gesprek in om je (weer) alert op jezelf te laten zijn.

Iliana heeft mij op een hele duidelijke, transparante en eerlijke manier alles weten uit te leggen. Ze gaf mij ook een zekere mate van geruststelling, door haar positieve inbreng en motivaties heeft ze mij de juiste richtingen weten aan te geven.

Marco Slagter

Plan een telefonisch gesprek in

Nog niet helemaal duidelijk? Laat je nummer achter en wij bellen je terug. wel zo gemakkelijk!

Offerte aanvragen

Wat kost Loopbaanbegeleiding?

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget of employability budget waarmee het traject bekostigd kan worden. Een loopbaantraject start al vanaf € 950,- exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van het verwachte aantal gesprekken om je vragen te beantwoorden, de inzet van tests en de snelheid waarmee je het traject wilt oppakken. Je loopbaancoach kan je hier tijdens het gratis intake gesprek goed over informeren en zal een offerte op maat maken.

outplacement kosten

Waarom Carrièrepoort

Cliënten kiezen Carrièrepoort omdat:

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt Hoog plaatsingsresultaat Clienten geven Carrièrepoort ★★★★½ Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt Advies op maat Transparante prijzen Vrijblijvende intake met coach

Johan hield mij de spiegel voor. Dit leerde me uit te gaan van m’n eigen kracht. Door de concrete handvatten kon ik direct aan de slag!

Albert Heijne

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar! je kunt ons bereiken via:

☎ 010 – 785 71 78; ? outplacement@carrierepoort.nl; ? De chat – Rechtsonder in je scherm; ⌨ Contactformulier onderaan deze pagina.

In het kort

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen voor het vervolggesprek één van onze coaches die bij jou past.

Intake met coach

Het intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Jij kiest

Na de intake beslis jij of je het loopbaantraject wil starten met de betreffende coach.

Coaches

De Carrièrepoort coaches

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad ”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Suzie Timmermans

Suzie Timmermans

Senior Coach

location, pin, pointer icon Brabant & Zeeland ”Sta stil bij jezelf en kom in beweging”!

Amelia Sealey

Amelia Sealey

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad ”Niemand is zoals jij en dat is nou net jouw kracht”!

Keurmerken

Wij zijn aangesloten bij

Oval, Noloc, Nobco, cmi
carrierepoort logo

Direct vrijblijvende intake

vertel ons jouw situatie en wij plannen direct een vrijblijvend gesprek in met één van onze coaches.

coaches outplacement

Carrièrepoort hoofdkantoor: Straat: Van der Takstraat 28 Postcode: 3071 LL Plaats: Rotterdam Bel Carrierepoort    010 – 785 71 78 mail Carrierepoort    info@carrierepoort.nl

CARRIÈREPOORT WERKt DOOR!

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam

010 785 71 78