VITALITEIT

Vitaliteit

Energieke medewerkers, florerende organisaties! Een vitale organisatie is cruciaal voor het behalen van uw organisatiedoelen en voor het werkplezier van medewerkers. Dat zorgt voor weerbare, gemotiveerde en energieke mensen. En aan de bedrijfsmatige kant betekent het ruim 10% meer rendement, 18% minder verzuim en verloop en soepele samenwerking. Om dat te bereiken heeft Carrièrepoort effectieve vitaliteitsprogramma’s voor individuele medewerkers, voor de teams, de afdelingen en voor het management.

Indicatoren voor matige Vitaliteit

Wat zijn indicatoren dat de vitaliteit van uw organisatie of team verminderd is? Er zijn veel symptomen te benoemen, maar de meest herkenbare zijn:
– een hoog ziekteverzuim;
– hoog personeelsverloop;
– samenwerking die vastloopt of regelmatige escalaties op de werkvloer, vaak vertrouwenskwesties;
– ontevreden klanten;
– ellenlange besluitvorming en het vooruitschuiven van beslissingen;
– constant de doelen niet behalen.

Het zijn tekenen van mensen met een laag werkplezier en daardoor verminderde productieve energie binnen uw organisatie. Carrièrepoort brengt energie en productiviteit terug bij uw medewerkers! We zorgen voor (vernieuwd) vertrouwen, gezonde teamdynamiek, werkplezier en productiviteit. Daarmee haalt u uw organisatiedoelen en creëren we voor de langere termijn flexibiliteit, veerkracht en bewuste langdurige inzetbaarheid van vitale medewerkers: mensen die uw organisatie laten floreren!

 

Vitaliteitsprogramma’s

Hoe gaan medewerkers en organisaties weer floreren? We bieden 5 op zichzelf staande, maar aanvullende modules die bewezen effectief zijn.

Vitaliteit modules

De VitaliteitsAPK is hierbij ons belangrijkste instrument om de Bevlogenheid, Productiviteit en Risicoweerbaarheid in de organisatie te meten. Aan de hand van deze resultaten geven wij een vrijblijvend advies en kan een eventueel vervolgtraject worden ingegaan met keuze uit de modules 2 t/m 5.

CARRIÈREPOORT WERKt DOOR!

”Wij brengen vitaliteit in organisaties waardoor het leuk, energiek, productief en constructief wordt voor iedereen die aan de organisatie is verbonden”.

CARRIÈREPOORT WERKt DOOR!

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam

010 785 71 78