Succesvol en mensgericht ?

R
Transparante prijzen
R
Altijd een coach in de buurt
R
Je kiest alléén wat jij nodig hebt
R
Succesvolle begeleiding 40- en 50plus

Voor ons staat jouw hulpvraag centraal, zodat je maatwerk krijgt voor jouw traject. Dat zorgt voor een plaatsingsresultaat van 91%, meer focus en extra zelfvertrouwen.

Transparante prijzen & kies alleen wat jij nodig hebt

De prijzen van elke module vermelden wij duidelijk en helder op de website. Elke module speelt in op jouw behoeftes, op jouw loopbaanvragen. Dat betekent dat je alleen datgene kiest wat je écht nodig hebt.

Succesvolle begeleiding 40- en 50plus

Veel ‘oudere jongeren’ hebben het idee dat het voor hen moeilijker is om aan een nieuwe functie te komen. Vaak krijgen wij dan ook de vraag ‘hoe groot is nu de kans dat ik als 50plusser een nieuwe baan vind’? In de praktijk blijkt echter dat een outplacement traject van Carrièrepoort voor ruim 7 op de 10 vijftigplussers resulteert in een passende, nieuwe baan. De kansen zijn dus erg groot!

Wij spreken overigens liever over Ervaren werkzoekenden dan over 50plussers, dat is zo stigmatiserend. Qua begeleiding zijn er een paar zaken waar we extra aandacht aan besteden. Het in kaart brengen van de onderscheidende punten (denk aan de jarenlange ervaring, mentorschap, rust brengen in teams met veel ‘jonge honden’) en deze op een concrete manier benoemen in CV, motivatiebrief en bijvoorbeeld op LinkedIn. Het zijn maar enkele punten van de aanpak die zorgen voor een succesvolle zoektocht naar een nieuwe functie.

Module met baangarantie
Wij horen regelmatig de vraag naar een ‘garantie’ op een nieuwe functie. Daar gaan we in onze maatwerk pakketten ver in mee. We leveren alle mogelijke inspanningen om je 98% kans te bieden op een nieuwe baan, in een intensief begeleidingstraject. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. We leggen dan graag uit op welke manier we je intensief kunnen begeleiden, wat er als ervaren werkzoekende nodig is qua presentatie, CV opbouw, motivatiebrieven, netwerken en social media aanpak. Ook onze praktische en doelgerichte hulpmiddelen als de Carrièretrechter en ons vacaturezoeksysteem demonstreren we, onder het genot van een kopje koffie. Aan het einde van dit intensieve traject heeft LinkedIn geen geheimen meer en breng je jezelf fluitend aan de man, wat bijna altijd zorgt voor een volgende stap in de carrière!

 

service met een lach

Gemiddelde waardering van 4,4 sterren

%

Beveelt ons aan

Altijd een coach in de buurt

Wij werken landelijk met gecertificeerde coaches, er zijn dus altijd meerdere coaches in de buurt. Kijk bij onze vestigingen voor alle locaties en bijbehorende coaches.

Ondernemerschap

Carrièrepoort specialiseert zich ook in ondernemerstrajecten. Zo hebben wij speciale tests waarvan onder andere een ondernemerstest en een quickscan van het ondernemersidee. Middels een heldere rapportage geven we een go/no go advies met betrekking tot de ondernemersvaardigheden. Ook de sector waarin je wil starten nemen we mee in een aantal tests. Uiteindelijk is het duidelijk hoe vitaal jouw idee is en gaan we aan de slag dit samen tot een succes te brengen. Uiteraard kun je na alle inzichten zelf je begin maken. Wij denken in ieder geval graag mee!

*Vraag naar de voorwaarden