Workshop DISC / MapsTell | De wereld van verschil

Vakgebied: Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau: MBO+

Duur: 2 dagdelen training in Rotterdam of Eindhoven  + een 1-op-1 feedbackgesprek. De data bepalen we in overleg met jouw team. 

Investering: 995 euro, incl BTW. 

Zet jezelf op de kaart!

Ervaar de kracht van DISC en personalmapping 

 

Zoek je een verdieping op je loopbaanontwikkeling? Dan is de MapsTell/DISC workshop een goede eerste stap. Hiermee zetten we mensen, teams en organisaties letterlijk op de kaart. Met de PersonalMap of jouw DISC profiel in de hand start je aan een reis die je brengt naar het optimaal benutten van talenten, samenwerking en teamdynamiek.

 

We zetten jou, je team en je organisatie letterlijk op de kaart. 

 

Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart en kleur te brengen.

Inhoud van de training

De DISC training of MapsTell Wereld van Verschil training wordt door Carrièrepoort verzorgd in een sessie van 3 uur. De volgende onderwerpen komen aan bod, altijd afgestemd op de situatie van jouw team:

 

 • Je maakt op een interactieve, praktische en laagdrempelige manier kennis met MapsTell of DISC
 • Je leert je over perceptie en gedragsstijlen
 • Je leert over de vier kleuren of vier kaartdelen
 • We staan uitgebreid stil bij jouw eigen voorkeursgedrag, hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn
 • Je ontvangt jouw DISC-profiel PersonalMap.
 • Je krijgt adviezen voor jouw gedragsstijl en omgangs- en communicatietips voor de omgang met personen uit alle Vier Rijken/kleuren
 • We brengen je in beweging om je eigen stijl te erkennen en die van anderen te gaan herkennen door middel van oefeningen
 • Je wordt geactiveerd om je eigen stijl bewuster in te gaan zetten door midel van oefeningen
 • We gaan in op de dynamiek binnen je team. Welke talenten, eigenschappen en voorkeursgedrag hebben jouw collega’s? Hoe kun je elkaar versterken?

  Resultaat na het volgen van deze training:

  • Jouw PersonalMap/DISC profiel brengt je naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.
  • Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren en die van de mensen in je team. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen.

  Werkwijze en leerstijl

  Voorafgaand aan de workshop vul je de vragenlijst in. Op basis van deze vragenlijst wordt jouw gedragsprofiel in kaart gebracht en sta je samen met jouw coach stil bij jouw situatie en vragen. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen gedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Je ontvangt jouw PersonalMap of DISC profiel!

   

  schrijf je in

  Schrijf je in voor de Workshop DISC/Mapstell teamontwikkeling. 

  Tijd om stil te staan bij jouw situatie en die van je team. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen gedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn. We zetten jouw team op de kaart en brengen jullie dichter bij elkaar.