LinkedIn Training Basis

Vakgebied: Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau: MBO+

Duur: 1 online sessie van 3 uur

Investering: 300 euro, incl. BTW bij 1 training. 600 euro incl. BTW bij 2 trainingen. Maak je gebruik van het STAP-budget? Dan zijn deze trainingen kosteloos.

Small group training LinkedIn Basis

Relatiebeheer is belangrijk bij je zakelijke contacten. Met face-to-face en mailcontact zet je daarin een goede stap. Maar de laatste jaren is ook LinkedIn een onmisbaar instrument om je contacten effectief te onderhouden. Ook zorgt LinkedIn dat je op de hoogte kunt blijven van alle mogelijke ontwikkelingen en trends in je sector en vakgebied. Toch is voor veel professionals het gebruik van LinkedIn nog geen gemeengoed en zijn de mogelijkheden van LinkedIn vaak onbekend. Herken je dit bij jezelf? Doe dan de LinkedIn training Basis.

Inhoud van de training

De Linkedin training Basis wordt door Carrièrepoort verzorgd in een sessie van 3 uur. De volgende onderwerpen komen aan bod, altijd afgestemd op de situatie van de deelnemer(s):

  • Wat is LinkedIn
  • Het doel van LinkedIn
  • Hoe werkt LinkedIn
  • De basis van het profiel: foto, headline, info en werkervaring
  • Vacatures zoeken via LinkedIn
  • Profielchecks met feedback 

Resultaat na het volgen van deze training:

  • Weet je hoe LinkedIn werkt en kun je werken met de belangrijkste functies voor netwerkbeheer en -opbouw;
  • Weet je hoe je jouw LinkedIn profiel het beste inricht;
  • Weet je hoe je kunt solliciteren via LinkedIn;
  • Weet je hoe je onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep;

Werkwijze en leerstijl

Deze training is zeer concreet en praktisch. Door de kleine groepsgrootte besteden we veel aandacht aan elke individuele deelnemer en is er veel interactie mogelijk. Naast korte theoretische uitleg is er veel ruimte voor praktijk. Je maakt gebruik van je eigen laptop, zodat we de theorie direct in de praktijk kunnen toepassen.

Schrijf je in

Schrijf je via dit formulier in voor de LinkedIn workshop basis óf de combinatie van de LinkedIn workshop basis en de LinkedIn workshop gevorderd. De beschikbare plekken zijn snel vol. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je deel kunt nemen. Maak je gebruik van het STAP-budget? Dan is de training of de combi-training voor jou kosteloos.

Aan welke training(en) wil je deelnemen? Je kunt maximaal één training LinkedIn basis en één training LinkedIn gevorderd aanvinken.

Ik maak gebruik van het STAP-budget, waardoor de workshop(s) voor mij kosteloos is/zijn:

Dagelijks worden duizenden vacatures vervuld via LinkedIn. Verbeter je vindbaarheid en presentatie en vindt net als anderen weer de baan die bij jou past. Of breid je netwerk uit en laat je inspireren door collega’s!