Outplacementbegeleiding

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan wordt outplacementbegeleiding genoemd. Wanneer je boventallig bent en op zoek moet naar een andere baan, kan een coach je begeleiden bij outplacement. Hij of zij helpt je dan bij het spoedig vinden van een nieuwe baan die goed bij je past. De coaches van Carrièrepoort doen dit door je de vraag te stellen: ‘wat heb je nu het hardst nodig voor het vinden van een nieuwe baan’? Wil je even stilstaan bij jezelf en ontdekken wat je echt wilt, of wil je gewoon zo snel mogelijk een passende baan hebben? Op basis van jouw antwoord ga je samen met je coach doelgericht aan de slag met datgene waar jij behoefte aan hebt. Zo krijg je precies de outplacementbegeleiding en coaching die jij wilt.

Outplacementbegeleiding van een coach die goed bij je past

Onze outplacementbegeleiding wordt uitsluitend gegeven door ervaren loopbaancoaches. Iedere coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er bijvoorbeeld coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of in het bedrijfsleven. Tijdens een vrijblijvend en gratis telefonisch intakegesprek, ontdekken we welke coach het best bij jou en jouw outplacement past. Met hem of haar heb je vervolgens een vrijblijvend intakegesprek bij jou in de buurt. Na dit gesprek bepaal je zelf of je met deze coach het outplacementtraject wilt doorlopen of niet. Wanneer er geen goede klik is, gaan we op zoek naar een beter passende coach.

Direct meer informatie

Direct sparren over de beste keuze voor jouw loopbaanverzekering? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wat voor begeleiding krijg je?

Afhankelijk van het outplacementpakket dat je bij ons afneemt en de coaching die je wenst, gaat jouw coach met jou aan de slag met concrete taken, waarmee je jouw positie op de arbeidsmarkt verbetert. Zo kan hij of zij samen met jou een onderscheidende cv en motivatiebrief opstellen. Daarnaast is het tijdens onze outplacementbegeleiding mogelijk een sollicitatiecursus of social media workshop te volgen. Bovendien kan jouw coach je helpen het verlies van je vorige baan te verwerken. Dan begin je met volle moed aan de volgende stap in je carrière.

Interesse of vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je interesse in onze outplacementbegeleiding? Neem dan contact met ons op via het intakeformulier of bel naar 010 – 785 71 78. Een e-mail sturen naar info@carrierepoort.nl kan ook. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Heb je vragen? Ook die kun je gerust telefonisch of per e-mail aan ons stellen.

Pin It on Pinterest