Outplacement coaching

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Een hoge kans van slagen met deze outplacementcoaching

Als jij te horen hebt gekregen dat je boventallig bent en op zoek moet naar een andere functie, bieden wij jou outplacement coaching met handvatten om snel een nieuwe functie te vinden die bij jou past. Carrièrepoort biedt outplacement op maat aan, met een hoge kans van slagen. Jij vraagt jezelf af: wat heb ik nu het hardst nodig om een nieuwe baan te vinden? Wil ik eerst even stilstaan bij mezelf en scherp krijgen wat ik nu echt wil? Of wil ik gewoon zo snel mogelijk een passende baan? Om antwoord te geven op deze vragen stel je samen met je coach een plan van aanpak op. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, zodat jij vol energie een frisse start kan maken bij een nieuwe baan. Onze ervaren loopbaancoaches die ieder veel kennis hebben van een specifieke sector zijn actief in heel Nederland en hierdoor is er altijd wel een coach in de buurt die jou kan begeleiden naar de volgende stap in de carrière. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Carrièrepoort: hét bureau voor outplacement coaching

Zoek je een bureau dat gewend is om met bedrijven als die van jou samen te werken? Dan ben je bij Carrièrepoort aan het juiste adres. Onze coaches hebben veel kennis en ervaring binnen verschillende sectoren en kunnen jou uitstekend begeleiden. De persoonlijke begeleiding die wij bieden is zeer effectief en inmiddels hebben wij een plaatsingsresultaat van 91%. Ook voor de meest ervaren mensen, de 50plussers, bereiken wij een hoog plaatsingsresultaat van 71%. Door coaching outplacement te volgen bij Carrièrepoort vergroot je de kans op een nieuwe functie dus aanzienlijk!

Direct meer informatie

Direct sparren over de beste keuze voor jouw loopbaanverzekering? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wij begeleiden jou door middel van coaching met je outplacement

Bij Carrièrepoort hanteren wij transparante prijzen met een goede prijs/kwaliteitverhouding, waardoor jij precies weet waar je aan toe bent. Wij vinden het belangrijk om jou professioneel en doelgericht door het gehele sollicitatieproces te begeleiden. Wil jij ontzorgd worden of is de zekerheid van snel een nieuwe baan vinden belangrijk voor je? Onze programma’s bestaan uit verschillende onderdelen. In het overzicht zie je meteen welke outplacementcoaching je krijgt en hoeveel jou dit gaat kosten. Wist je trouwens dat je meestal de kosten voor outplacement niet (geheel) zelf hoeft te betalen? Vanuit je werkgever krijg je meestal een transitiebudget mee, waarmee je jouw outplacementcoaching kunt bekostigen. De hoogte van dit budget is afhankelijk van leeftijd, inkomen, functie en het aantal dienstjaren. Daarnaast zijn onze intakegesprekken gratis en vrijblijvend. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en dan helpen we je graag op weg.

Outplacement coaching bij Carrièrepoort

Het eerste van de drie programma’s die wij aanbieden is het Basis programma. Dit programma duurt 3 maanden en in dit programma maken wij een concreet functieprofiel. We werken aan de vraag: hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Door onze begeleiding bij het maken van een onderscheidend cv en motivatiebrief, het voeren van resultaatgerichte 1-op-1 gesprekken en het volgen van een opfriscursus solliciteren word jij klaargestoomd voor die het vinden van die nieuwe baan. Ons tweede programma is het meest gekozen programma: het Gevorderd programma. Dit programma duurt 6 maanden en hier wordt ook een concreet functieprofiel gemaakt, maken we een onderscheidend cv en motivatiebrief, heb je verdiepende 1-op-1 gesprekken over je toekomstige functie en volg je een uitgebreide cursus solliciteren. Daarnaast heb je 12 maanden toegang tot JobDigger en doe je een persoonlijkheidstest en een arbeidsmarkt check.

Wat in dit programma echt een toegevoegde waarde is, is het volgen van een LinkedIn en social media workshop. Tenslotte krijg je ondersteuning van een online Jobhunter. Het derde pakket is het Uitgebreid programma en dit is voor mensen die moeite hebben met het verlies van de baan, het erg moeilijk vinden om te solliciteren, al lange tijd niet hebben gesolliciteerd en ook voor mensen die bijvoorbeeld een andere baan willen. In dit programma wordt gedurende 9 tot 12 maanden extra aandacht besteed aan de verwerking van het verlies van je vorige baan en naast deze rouwverwerking ga je gericht netwerken en actief solliciteren. Om erachter te komen welke outplacementcoaching het beste bij jou past, kun je hier de test doen. Mocht jouw ideale programma er niet tussen zitten, dan bekijken wij graag samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen en wat binnen jouw outplacement budget bereikt kan worden. Voldoende outplacement budget? Vraag het ons!

Dé plek voor outplacementcoaching

Wij bieden coaching in outplacement om voor jou snel een nieuwe functie te vinden die goed bij jou past. Een traject met outplacementcoaching bij Carrièrepoort helpt je al heel snel weer aan een baan, zowel voor dertigers, veertigers, vijftigers als zestigers. De verschillende stappen die je zet in het traject en het volgen van onder andere sollicitatiecursussen en het bouwen van een netwerk helpen jou in je ontwikkeling en zo behaal jij je gewenste doelen en stappen. Zet je eerste stap naar een nieuwe baan en maak via het intakeformulier direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!