Werkgever

Vitale medewerkers, florerende organisaties!

Bel ons – 010 785 71 78VitaliteitsAPK aanvragen

Mobiliteit

De mobiliteit binnen uw organisatie heeft te maken met de medewerkers en hun mindset om in beweging te zijn en te blijven. Energieke medewerkers betekent een vitale organisatie! Om de interne mobiliteit te bevorderen, gaat er meestal een strategische herbezinning of kwaliteitsslag aan vooraf. De VitaliteitsAPK van Carrièrepoort kan hier ook een duidelijke aanleiding voor weergeven. Om de interne mobiliteit van uw medewerkers te bevorderen of überhaupt te realiseren, is er dus vaak een strategiewijziging nodig. Deze wijziging leidt dan ook vaak tot een reorganisatie en boventallige medewerkers. Hierbij helpt Carrièrepoort u graag om dit in goede banen te leiden.

N

Verdiepend medewerkersonderzoek

N

Personeelsbeleid gericht op de toekomst

N

Verlaag het ziekteverzuim, maximaliseer werkplezier

Download uw exemplaar van “5 KPI’s voor de vitale organisatie”

Ontdek welke KPI’s de vitaliteit van uw organisatie inzichtelijk maken in onze whitepaper 5 KPI’s voor de vitale organisatie.

De interne mobiliteit bevorderen met reorganisatiebegeleiding

Een reorganisatie gaat niet alleen over de zorgvuldige begeleiding van boventallige medewerkers en de slagingskans van een outplacementtraject. Uw HR-afdeling moet ook zorgen dat het effect op de organisatie beperkt blijft en dat het management goed voorbereid is (denk aan het voeren van slechtnieuwsgesprekken). Ook wordt vaak vergeten wat het effect is op de medewerkers die kunnen blijven: onzekerheid, onduidelijkheid en stress. Dat zorgt dat de productiviteit sterk omlaag gaat, soms gedurende jaren. De interne mobiliteit bevorderen bij uw medewerkers begint dus met sterke reorganisatiebegeleiding.

Hoe ziet de reorganisatiebegeleiding eruit?

Een goed voorbereide reorganisatiebegeleiding zorgt voor de kwaliteitsslag die u met uw organisatie wilt maken. Carrièrepoort is een ervaren partner om u te ontzorgen. Deze ontzorging heeft als hoofddoel om de interne mobiliteit van uw medewerkers te bevorderen en de uitstroom van medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden. In hoofdlijnen kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

  • Opzet en coördinatie van het reorganisatieteam en indien nodig de opzet van een mobiliteitscentrum
  • Draagvlak creëren bij bonden, ondernemingsraden en andere stakeholders
  • Bewustwording en training van het management
  • Breed aanbod van outplacementtrajecten, in diverse prijsklassen en op maat gemaakte trajecten voor, Executives en APPA begeleiding, hoger management, staf en middenmanagement
  • Nazorg voor de doorwerkende medewerkers.

Direct vrijblijvende intake aanvragen

Meer vitaliteit in uw organisatie begint met een kleine stap. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u een HRD vraagstuk? Bel ons dan op 010 785 71 78.

De outplacement van medewerkers

De aanpak van de senior coaches en adviseurs van Carrièrepoort is gericht op het zetten van concrete stappen naar een nieuwe baan. Praktische instrumenten als de zelf ontwikkelde Carrièretrechter, sollicitatie- en netwerktrainingen, het gebruik van social media en ons krachtige vacaturezoeksysteem. De cliënt krijgt nieuwe inzichten over zichzelf, over de arbeidsmarkt in zijn/haar regio of sector en over de meest effectieve manier van netwerken. Omdat we inspelen op de passies en leefstijl van de medewerker, zorgen we voor een aansprekende aanpak en dat versterkt de snelheid en effectiviteit van het traject.

Kies voor échte mobiliteit

Wilt u uw medewerkers met een goed gevoel toevertrouwen aan een bewezen outplacementtraject? Ruim 91% van onze cliënten heeft binnen 9 maanden een nieuwe functie. Op deze manier is uw strategiewijziging een succes en kunnen we ons focussen op het bevorderen van de interne mobiliteit van uw medewerkers. Voor een prijs vanaf slechts € 1.650,- per medewerker bieden wij een outplacementtraject aan. Heeft u interesse in deze of andere diensten? Of wilt u meer weten over de werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl.

Traject op maat? Bel of mail ons voor de mogelijkheden

Bel: 010 321 0982Mail naar: info@carrierepoort.nl

Tevreden werkgevers gingen u voor

Pin It on Pinterest