Loopbaanbegeleiding Zwolle

Wil je meer uit je carrière halen? Daar kan Carrièrepoort je uitstekend bij helpen. Door middel van een loopbaantraject komen we samen achter jouw talenten en competenties en hoe je deze optimaal kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen. Wat ertoe leidt dat je niet alleen zelfverzekerder maar ook assertiever je werk op kunt pakken. Naast loopbaanbegeleiding kun je bij Carrièrepoort Zwolle ook terecht voor outplacement, zakelijke coaching en management development.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Door middel van loopbaanbegeleiding ondersteunt Carrièrepoort Zwolle je in het verbeteren van ontwikkelpunten. Het doel van de loopbaanbegeleiding is het verbeteren van het persoonlijke functioneren op de werkvloer. De focus wordt hierbij gelegd op verschillende competenties zoals assertiviteit, communicatie, samenwerking, leiderschap en andere competenties die van invloed kunnen zijn op het zakelijke functioneren. Hierbij kun je denken aan meer zelfvertrouwen op de werkvloer en het klaarstomen voor een volgende carrièrestap.

Het loopbaantraject van Carrièrepoort bestaat uit vijf belangrijke stappen. Hierbij is stap 1 het kennismaken met de coach en het zorgen voor een goed en veilig gevoel. Tijdens het intake gesprek wordt er kennis gemaakt met elkaar en wordt er door de coach gerichte vragen gesteld zodat de kern van het vraagstuk snel duidelijk wordt gemaakt. Je kunt hierbij zelf aangeven waar je aan zou willen werken. Wellicht dat je ernaar streeft om assertiever te worden op werk. Dan zal de coach gerichte vragen stellen om inzicht te krijgen in de huidige situatie. Stap 2 is de analyse van het vraagstuk en het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak. Door middel van de antwoorden die de coach op deze gerichte vragen krijgt, stelt hij/zij een persoonlijke plan van aanpak op. In stap 3 staat het creëren van inzichten en leren van nieuwe technieken centraal. Verschillende opdrachten worden uitgevoerd en testen worden afgenomen om tot deze nieuwe inzichten te komen. Hierbij kun je denken aan een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest. In stap 4 ligt de focus op het toepassen van de nieuwe inzichten en technieken. Tot slot wordt er in stap 5 samen geëvalueerd en gekeken of de vooraf geformuleerde doelen zijn behaald.

Loopbaanbegeleiding kosten

De kosten voor een loopbaantraject wordt vaak betaald door de werkgever. Veel werkgevers hebben namelijk een opleidingsbudget of employability budget waar het traject mee betaald kan worden. Een loopbaantraject heb je al vanaf € 950,- exclusief BTW. De prijs is hierbij afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk en de snelheid waarmee het traject kan worden afgerond. Vaak wordt er binnen 4 tot 6 gesprekken al veel vooruitgang geboekt.

Carrièrepoort Zwolle Contact

Je kunt bij Carrièrepoort Zwolle ook terecht voor outplacement, zakelijke coaching en management development.

Maak nu een vrijblijvende afspraak bel het nummer 010 785 71 78 of mail naar info@carrierepoort.nl.

Adres: Kamperstraat 35A

Postcode:8011 LK

Plaats: Zwolle

Telefoonnummer: 010-785 71 78

 

%

Zou Carrièrepoort aanbevelen

Iliana heeft mij op een hele duidelijke, transparante en eerlijke manier alles weten uit te leggen. Ze gaf mij ook een zekere mate van geruststelling, door haar positieve inbreng en motivaties heeft ze mij de juiste richtingen weten aan te geven.
M. Slagter

Schrijf ons

Pin It on Pinterest