Loopbaanbegeleiding op maat

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Bij Carrièrepoort bieden wij altijd loopbaanbegeleiding op maat aan. Of je nu al precies weet wat voor begeleiding je nodig hebt of niet, samen zorgen we ervoor dat jij de juiste coaching krijgt. Dit doen we door je te koppelen aan een coach die goed bij jou, je werkveld en je loopbaanvraag past. Ook kun je kiezen uit drie verschillende pakketten, waardoor je zelf bepaalt hoe uitgebreid jouw begeleidingstraject wordt. Voldoet geen van de pakketten aan jouw wensen? Dan kun je samen met je coach een traject op maat samenstellen.

Heb jij een concreet loopbaandoel?

Om je loopbaanbegeleiding op maat te kunnen geven, is het belangrijk dat we eerst helder krijgen wat jouw precieze loopbaandoel is.

Mogelijke voorbeelden van duidelijke loopbaandoelen zijn:

  • Ik wil mezelf beter presenteren.
  • Ik wil doorgroeien in mijn functie.
  • Ik wil beter leren communiceren.
  • Ik wil mijn volgende carrièrestap maken.
  • Ik wil een vaardigheid of competentie verbeteren.

Zit jouw loopbaanthema hier niet bij? Dat is geen probleem, want ook bij andere thema’s bieden wij altijd maatwerk.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Samen met je coach stel je een duidelijke loopbaanvraag op

Weet je niet precies wat jouw loopbaandoel is? Dat is niet vreemd, want vaak begint een loopbaanvraag met een onbestemd gevoel. Je voelt je futloos op je werk en/of bent aan het eind van de dag totaal uitgeput. Er klopt iets niet, maar je kunt niet goed benoemen wat. Je zit met vragen als:

  • Ik wil iets anders, maar wat?
  • Hoe kom ik erachter wat ik echt wil?
  • Past mijn baan wel echt bij mij?

Je loopbaancoach kan je helpen van deze vragen een heldere coachvraag te maken, waarmee jullie samen aan de slag kunnen.

Ervaar het succes zelf

Na evaluatie van ruim 115 loopbaantrajecten bleek dat 94% van de ondervraagden hun doel helemaal of grotendeels bereikt had. Onze loopbaanbegeleiding op maat is dus zeer succesvol. Wij jij dit succes ook ervaren? Vraag dan meteen een intakegesprek aan voor onze loopbaangeleiding. Dit kan via het online intakeformulier, e-mail info@carrierepoort.nl of telefoon 010 – 785 71 78.

Pin It on Pinterest