Loopbaanbegeleiding Almere

Wil jij je huidige carrière een boost geven maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Carrièrepoort biedt uitgebreide loopbaanbegeleiding aan in de omgeving van Almere. We werken samen aan je zelfvertrouwen, assertiviteit, communicatieve vaardigheden, samenwerkingskwaliteiten en leiderschap. We vinden het belangrijk dat jij je passie terug vindt en dat je interessant blijft voor het bedrijf. Carrièrepoort staat garant voor een persoonlijke en doelgerichte loopbaanbegeleiding.

Het loopbaan traject

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken met een van onze coaches uit de buurt. Tijdens een oriëntatiegesprek maak je kennis met je coach en zal hij/zij je op gemak stellen. Na dit gesprek kun je zelf bepalen of je aan het loopbaan traject wilt beginnen. Je coach zal bespreken welke voordelen loopbaanbegeleiding voor jou heeft. Tijdens een vervolgafspraak zul je samen met je coach een vraagstuk opstellen. Welke punten wil je verbeteren en waar blink je al in uit? Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld. Je coach zal tijdens de afspraken veel doelgerichte vragen stellen om inzicht te krijgen in jouw talenten en problemen. Daarna zul je aan de slag gaan met nieuwe technieken en zul jij je vaardigheden verbeteren. Tenslotte bespreek je in de laatste stap of je doel bereikt is en of je tevreden bent over de loopbaanbegeleiding. Wij vinden jouw feedback van groot belang! Je zult merken dat je werkgever en andere collega’s goed op je reageren en dat je lekkerder in je vel zit. Nadat je het loopbaan traject hebt doorlopen, raden wij aan om elke 3 jaar een scan uit te laten voeren. Hierdoor blijf je op het juiste pad en blijf je gefocust op de doelen die je voor ogen had.

Contact opnemen met Carrièrepoort

Bij Carrièrepoort staat jouw tevredenheid voorop! Wij zijn erg benieuwd naar ervaringen, opmerkingen en feedback. Ook bij vragen staan we je graag te woord.

info@carrierepoort.nl
010-785 71 78

Bericht

Pin It on Pinterest