Loopbaanbegeleiding Almere

Wil jij je huidige carrière een boost geven maar weet je niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Carrièrepoort biedt uitgebreide loopbaanbegeleiding aan in de omgeving van Almere. We werken samen aan je zelfvertrouwen, assertiviteit, communicatieve vaardigheden, samenwerkingskwaliteiten en leiderschap. We vinden het belangrijk dat jij je passie terug vindt en dat je interessant blijft voor het bedrijf. Carrièrepoort staat garant voor een persoonlijke en doelgerichte loopbaanbegeleiding.

Het loopbaan traject

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken met een van onze coaches uit de buurt. Tijdens een oriëntatiegesprek maak je kennis met je coach en zal hij/zij je op gemak stellen. Na dit gesprek kun je zelf bepalen of je aan het loopbaan traject wilt beginnen. Je coach zal bespreken welke voordelen loopbaanbegeleiding voor jou heeft. Tijdens een vervolgafspraak zul je samen met je coach een vraagstuk opstellen. Welke punten wil je verbeteren en waar blink je al in uit?

Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld. Je coach zal tijdens de afspraken veel doelgerichte vragen stellen om inzicht te krijgen in jouw talenten en problemen. Daarna zul je aan de slag gaan met nieuwe technieken en zul jij je vaardigheden verbeteren. Tenslotte bespreek je in de laatste stap of je doel bereikt is en of je tevreden bent over de loopbaanbegeleiding. Wij vinden jouw feedback van groot belang! Je zult merken dat je werkgever en andere collega’s goed op je reageren en dat je lekkerder in je vel zit.

Nadat je het loopbaan traject hebt doorlopen, raden wij aan om elke 3 jaar een scan uit te laten voeren. Hierdoor blijf je op het juiste pad en blijf je gefocust op de doelen die je voor ogen had.

Coaches Almere

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Contact opnemen met Carrièrepoort

Bij Carrièrepoort staat jouw tevredenheid voorop! Wij zijn erg benieuwd naar ervaringen, opmerkingen en feedback. Ook bij vragen staan we je graag te woord.

info@carrierepoort.nl
010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Almere

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Almere:

Adres: 
Postcode: 
Plaats: 
Telefoon: