OVER ONS

 
Carrièrepoort is een energiek dienstverlenend bureau gericht op Human Resource Development (HRD). Onze toegevoegde waarde is te vinden in het in beweging brengen en houden van medewerkers van grotere organisaties in semi-overheid, onderwijs, zorg en bedrijfsleven. Onze belangrijkste gesprekspartners zijn directies en HR-management. Goed begrijpen waar het om gaat, het bieden van maatwerk en nuchtere, effectieve begeleiding zijn cruciaal om hen te ondersteunen bij uw HR-vraagstukken.

We geloven sterk in de netwerkorganisatie als bedrijfstructuur. Het past goed bij de tijdgeest om flexibel, tegen lage vaste kosten, mobiel en snel in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden. We werken dan ook met een klein vast team en een groot flexibel team van HRD-consultants, senior coaches, carrière specialisten en projectcoördinatoren. We bieden landelijk onze concrete producten en diensten aan.

Het portfolio van Carrièrepoort bestaat uit:

  • VitaliteitsAPK voor organisaties;
  • HRD diagnose en advies bij vraagstukken met betrekking tot mobiliteit, vitaliteit en inzetbaarheid;
  • Leiderschap;
  • Management Development;
  • Executive Coaching / Appa-begeleiding;
  • Outplacement / Werk-naar-werk begeleiding;
  • Ondernemerschap en ondernemend werken.

CARRIÈREPOORT WERKt DOOR!

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam
010 785 71 78

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest