Workshop DISC / MapsTell / Insights Discovery

Vakgebied: Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau: MBO+

Duur: 1 live sessie in Rotterdam of Eindhoven van 3 uur.  De datum plannen we in overleg. 

Investering: 500 euro, incl BTW. 

Zet jezelf op de kaart!

Ervaar de kracht van DISC, MapsTell of Insights Discovery!

 

Zoek je een verdieping op je loopbaanontwikkeling? Dan is de DISC/MapsTell/Insights Discovery workshop een goede eerste stap. Hiermee zetten we mensen, teams en organisaties letterlijk op de kaart. Met jouw DISC, PersonalMap of Insights Discovery profiel in de hand start je aan een reis die je meeneemt naar het optimaal benutten van je eigenschappen en talenten.

 

We zetten jou letterlijk op de kaart. 

 

Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart en kleur te brengen.

Inhoud van de training

De DISC/MapsTell/Insights Discovery workshop wordt door Carrièrepoort verzorgd in een sessie van 3 uur. De volgende onderwerpen komen aan bod, altijd afgestemd op de situatie van de deelnemer(s):

 

 • Je maakt op een interactieve, praktische en laagdrempelige manier kennis met DISC, MapsTell of Insights Discovery
 • Je leert alles over perceptie en gedragsstijlen
 • Je leert over de vier kleuren of vier kaartdelen
 • We staan uitgebreid stil bij jouw eigen voorkeursgedrag, hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn
 • Je ontvangt jouw eigen gedragsprofiel via DISC, PersonalMap of Insights Discovery.
 • Je krijgt adviezen voor jouw gedragsstijl en omgangs- en communicatietips voor de omgang met personen uit alle Vier Rijken/kleuren
 • We brengen je in beweging om je eigen stijl te erkennen en die van anderen te gaan herkennen door middel van oefeningen
 • Je wordt geactiveerd om je eigen stijl bewuster in te gaan zetten door midel van oefeningen

  Resultaat na het volgen van deze training:

  • Jouw DISC/PersonalMap/Insights Discovery profiel brengt je naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.
  • Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen.

  Werkwijze en leerstijl

  Voorafgaand aan de workshop vul je de vragenlijst in. Op basis van deze vragenlijst wordt jouw gedragsprofiel in kaart gebracht en sta je samen met jouw coach stil bij jouw situatie en vragen. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen gedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Je ontvangt jouw PersonalMap, DISC of Insights profiel!

   

  Schrijf je in

  Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Carrièrepoort.

  In welke maand wil je het liefst aan de training deelnemen?

  In welke plaats wil je aan de training deelnemen?

  Tijd om stil te staan bij jouw situatie en vragen. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen gedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn.

  Pin It on Pinterest