Executive coaching

Ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten!

Hoe krijg je als executive je management team mee in jouw doelen en visie? Hoe communiceer je op de meest effectieve manier? Hoe ga je om met spannende tijden en een veranderende omgeving? Je bent als topmanager of CEO immers hét aanspreekpunt binnen een bedrijf.

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NGroot zakelijk netwerk

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een executive coach bij u in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op uw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Met de Carrièrepoort executive coaching voor (top)managers, bestuurders en ondernemers verbeteren we samen de kwaliteit van jouw (aankomende) rol als manager, je organisatie en je medewerkers. De succesfactoren zijn de concrete SMARTI benadering en de praktische koppeling tussen de theorie en het werkveld.

Een effectief executive coaching traject

Elk executive coaching traject is anders. Samen gaan we aan de slag om jouw effectiviteit en persoonlijke en professionele leiderschapskwaliteiten te vergroten. Dit doen we op de volgende manier:

  • Het creëren van bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van jouw mogelijkheden als leider.
  • We zorgen dat je duidelijke inzichten krijgt in jouw gedrags-, communicatie– en leiderschapsvoorkeursstijl en wat deze voor invloed hebben binnen jouw team of organisatie.
  • Een belangrijk onderdeel hierbij is het behandelen van verschillende eigenschappen van effectief leiderschap. We behandelen hierbij de theorie, ondersteund met casuïstiek en bijvoorbeeld rollenspellen, zodat je jezelf de theorie snel meester maakt en kunt toepassen.
  • Een executive coach fungeert als sparring– en vertrouwenspartner, maar bouwt ook aan de coaching relatie onderling. Na het traject zijn onze coaches daarom goed bereikbaar voor een evaluatiemoment, maar ook voor eventuele vraagstukken die later opkomen.

De opbouw van elk Executive Coaching traject is persoonlijk, afgestemd op jouw situatie. In samenspraak met de coach bepaal je vooraf welke vorm van begeleiding het beste past bij jouw situatie. 

 

Executive coaching Nederland – Carrièrepoort

De leiderschapstraining van Carrièrepoort richt zich op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als leider en manager binnen jouw organisatie, ben je naast een belangrijke beslisser ook een inspirator, innovator en degene die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. We bieden een versterkende combinatie van persoonlijke executive coaching, CEO-coaching, studie en begeleiding om jouw rol optimaal te vervullen. 

 

 

De executive coaches van Carrièrepoort

Onze executive coaches zijn een professionele sparringpartner die jou helpen bij het ordenen van gedachten, doelen en ideeën. Daarnaast leert een executive coach jou vanuit diverse perspectieven te handelen.

Carrièrepoort executive coaches hebben hun sporen verdiend als executive in het (semi)publieke domein, maatschappelijke middenveld, bedrijfsleven of als ondernemer. Ze hebben daarnaast ruime ervaring met het coachen op (persoonlijk) leiderschap, veerkracht en kwaliteitsverbetering van managers en hun teams. Het invullen van jouw leiderschapsrol en de koers van je organisatie leer je verbeteren met een coach.

Met een Rotterdamse aanpak: No-nonsense, direct, uw kracht benadrukkend, planmatig, professioneel en resultaatgericht!

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een executive coach?
Een executive coach heeft als doel jou als professional te helpen bij je eigen ontwikkeling in je leiderschapsrol. Dit houdt in dat een executive coach het ontwikkelingsproces begeleidt en ondersteunt van top managers, CEO’s, ondernemers en hun teams. Als professional wordt je door een executive coach gestimuleerd op je eigen verantwoordelijkheid voor zowel je professionele als je persoonlijke ontwikkeling.
Wat kost een executive coach?
Wat zijn de kosten van een executive coach? De gemiddelde tarieven van een executive coaching traject zitten tussen € 1.450 en € 3.450 exclusief BTW.
Waarom executive coaching?
Wil jij het maximale uit jezelf en je bedrijf halen? Wil je werken aan twijfels en onzekerheden? Wil je bouwen aan een efficiënte ontwikkeling voor jezelf als leider en voor je werknemers? Een executive coach van Carrièrepoort ondersteunt jou in al deze vraagstukken. We zorgen voor de juiste vernieuwingen, bouwen een persoonlijk coachingstraject en zorgen ervoor je leiderschapskwaliteiten te verbeteren.
Wat doet een executive coach?
Ben jij CEO, topmanager, ondernemer of bestuurslid? Dan ben je ook rolmodel. Je zorgt voor voldoende ruimte, geeft de juiste richting en merkt op wanneer het bij werknemers goed gaat. Is er spanning binnen het bedrijf? Dan sta je er, in jouw rol, vaak alleen voor. Hoe maak je de juiste beslissingen in een spannende tijd? Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen het team scherp en betrokken is? Een executive coach zorgt ervoor dat jij ontwikkelt in je leiderschapskwaliteiten en je goed te focussen op de juiste doelen.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Pin It on Pinterest