Loopbaan Quickscan

Hoe vaak onderhoud je je auto? En hoe regelmatig ga naar de tandarts voor controle? En hoe zit dat met je loopbaan?

Gebleken is dat medewerkers zo’n 30% meer werkplezier en productiviteit ervaren, als ze elke 2 à 3 jaar actief hun loopbaan checken. Hoe dat komt? Ze nemen even afstand van de dagelijkse routines en krijgen en stellen zichzelf een aantal kritische vragen over hun werkplezier, perspectieven en over hun persoonlijke effectiviteit. Dat maakt ze wendbaarder, weerbaarder en stressbestendiger dan werknemers die dit niet doen. En je kunt het meestal betalen vanuit je persoonlijke loopbaanbudget. Vraag er eens naar bij je P&O adviseur.

Carrièrepoort heeft een praktische Loopbaan Quickscan ontwikkeld, waarmee je in één gesprek en een korte vragenlijst weer goed inzicht krijgt waar jij nu staat. Met de uitkomsten kun je zelf werken aan meer werkplezier, effectiviteit en aan je baanperspectief.

Waaruit bestaat de Loopbaan Quickscan:

  • een online vragenlijst, die je in circa 30 minuten invult. De gegevens blijven volledig anoniem, wel adviseren we je om deze te delen met je loopbaanadviseur, zodat we de uitkomsten mee kunnen nemen in het persoonlijke gesprek
  • persoonlijk adviesgesprek van 1 à 1,5 uur
  • op een one-pager ons advies voor een prettige, effectieve en productieve loopbaan

We bieden je de quickscan voordelig aan, namelijk voor slechts € 199,- exclusief BTW. Dat is maar € 67,- per jaar (of € 5,53 per maand) om je eigen werkplezier en productiviteit te garanderen!

Loopbaan Quickscan