Loopbaan Quickscan

Hoe vaak onderhoud je je auto? En hoe regelmatig ga naar de tandarts voor controle? En hoe zit dat met je loopbaan?

Gebleken is dat medewerkers zo’n 30% meer werkplezier en productiviteit ervaren, als ze elke 2 à 3 jaar actief hun loopbaan checken. Hoe dat komt? Ze nemen even afstand van de dagelijkse routines en krijgen en stellen zichzelf een aantal kritische vragen over hun werkplezier, perspectieven en over hun persoonlijke effectiviteit. Dat maakt je wendbaarder, weerbaarder en stressbestendiger dan werknemers die dit niet doen. En je kunt het meestal betalen vanuit je persoonlijke loopbaanbudget. Vraag er eens naar bij je HR afdeling.

Carrièrepoort heeft een praktische Loopbaan Quickscan ontwikkeld, waarmee je in één gesprek en een korte persoonlijkheidstest weer goed inzicht krijgt waar jij nu staat. Met de uitkomsten kun je zelf werken aan meer werkplezier, effectiviteit en aan je baanperspectief.

Waaruit bestaat de Loopbaan Quickscan:

  • een persoonlijkheidstest, die je in circa 30 minuten invult
  • persoonlijk adviesgesprek van 1 à 1,5 uur
  • je actiepunten op een rij in een persoonlijke email

We bieden je de quickscan voordelig aan, namelijk voor slechts € 199,- exclusief BTW. Dat is maar € 67,- per jaar (of € 5,53 per maand) om je eigen werkplezier en productiviteit te garanderen!

Loopbaan Quickscan

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest