VitaliteitsAPK

Integraal inzicht in de organisatie: VitaliteitsAPK

Mist u overzicht over wat er precies speelt in de organisatie of afdeling? Doe dan een integraal organisatie- en medewerkersonderzoek, voor de echte koppeling tussen Personeel & Organisatie: de VitaliteitsAPK. Deze geeft antwoord op vragen als:

  • Wat is de meest dominante Cultuur en Energie van onze medewerkers?
  • Hoe ervaren de medewerkers de werkdruk en wat kunnen ze (nog) aan?
  • Vinden onze medewerkers dat ze rechtvaardig door hun managers worden behandeld?
  • Hoe zit het met het stressniveau en veiligheid van mijn medewerkers?
  • Dragen de persoonlijke doelen en beoordelingssystemen bij aan ieders inspiratie en productiviteit?

Interessant gegeven vanuit de wetenschap is dat organisaties die vitaliteit in de missie hebben, significant betere resultaten boeken: we praten over 10% tot 17% minder verzuim en verloop. Ook de financiële gezondheid blijkt ruim 10% beter.

Wat is de VitaliteitsAPK en wat heb ik er aan?

De VitaliteitsAPK is een integraal organisatie- en medewerkersonderzoek. Het begint met een anonieme online vragenlijst die alle medewerkers vrijwillig invullen. We stellen ruim 70 vragen over hun beleving van productiviteit, bevlogenheid en risico-weerbaarheid. De medewerker krijgt een individueel, op maat rapport, terwijl Carrièrepoort en u alleen geaggregeerde informatie op afdelings- en organisatieniveau krijgen.

De tweede stap is minstens zo belangrijk. Tijdens verdiepende gesprekken met alle beslissers en een aantal beïnvloeders brengen we integraal in kaart hoe zij aankijken tegen vitaliteit in de organisatie, wat er anders/beter kan en wat voor hen het toekomstbeeld is.

De resultaten presenteren we in een helder, overzichtelijk rapport. Hieraan koppelen we ons advies en stappenplan wat zal zorgen voor een vitale organisatie. We adviseren over performance en structuuraanpassingen, en bieden begeleiding bij het vitaliseren van de medewerkers. Denk aan cultuurverandering, teamontwikkeling, boardroom consultancy en individuele begeleiding om samenwerking, leiderschap, zelforganisatie en -sturing te versterken.

Wist u dat een groot deel van de advies- en implementatiekosten subsidiabel zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie en ondersteuning bij uw subsidieaanvraag.

Meet uw persoonlijke Bevlogenheid, Productiviteit en Risicoweerbaarheid: doe de test!

Met een praktische online vragenlijst meten we de bevlogenheid, productiviteit en risicoweerbaarheid (zoals stressbestendigheid, werkdruk en veiligheid) vanuit de medewerker. Vraag een gratis proefaccount aan om het zelf te ervaren. Gebruik daarvoor onderstaand formulier.

Vul in het veld ‘opmerkingen’ de namen en email-adressen in van u en eventueel een collega die deel zullen nemen.

Binnen twee werkdagen na aanmelding ontvangen de deelnemers een welkomstmail, login code en wachtwoord. Nadat de test is afgerond, wordt automatisch een individueel rapport naar verzonden met allerlei tips en inzichten op het vlak van persoonlijke vitaliteit.

Vraag de demo aan

CARRIÈREPOORT WERKt DOOR!

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam

010 785 71 78