Johan Eekma

  • Ervaring: 7 jaar
  • Werkgebied: Randstad
  • Specialismen:
    Teamontwikkeling – Management development – Cultuurverandering – Energiemanagement
  • Focusgroepen: Management – Staf – Teams
  • Sectoren: Zorg – (semi)overheid – Onderwijs – FMCG – Industrie – Bankwezen – NGO’s

 

Visie op zijn werk

Ik draag graag bij aan het werkgeluk, de productiviteit en de weerbaarheid van medewerkers in organisaties. Dat doe ik middels een verdiepende analyse van de huidige mate van vitaliteit en inzetbaarheid van de organisatie of van een team, middels onze VitaliteitsAPK. Dit is een verdiepend en uitgebreid medewerkersonderzoek (MTO), in combinatie met  een organisatiescan. Samen met een bevlogen team zorgen we binnen 2 weken voor het benodigde inzicht! Ook bieden we een stappenplan om als organisatie verder te werken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

Mijn begeleiding en teaminterventies zorgen voor meer sociale veiligheid, vertrouwen en communicatie. Het effect daarvan is dat er betere en efficiëntere samenwerking ontstaat. Leuk en energiegevend om samen te werken aan vitale medewerkers en florerende organisaties!

Johan Eekma

Johan Eekma

HRD adviseur

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest