Werkgevers blogs

Even niets doen

Onlangs sprak ik met een coachee die veel stress ervaarde en veel in haar hoofd zat. Ze was naarstig bezig iets weer leuk te vinden. Haar oplossingen waren om terug te grijpen naar de dingen die ze vroeger leuk vond, zoals hardlopen, lezen en in de natuur gaan wandelen. En toch lukt het haar niet om uit haar hoofd te gaan en in haar lijf te komen.

Lees meer

De week van de Loopbaan

Van 13 tot en met 17 september vindt De Week van de Loopbaan plaats. De insteek is om op een laagdrempelige manier particulieren en organisaties kennis te laten maken met wat er nou precies bedoeld wordt met LevenLangOntwikkelen en wat er allemaal bestaat m.b.t. begeleiding op de arbeidsmarkt. Zo’n 550 loopbaanprofessionals aangesloten bij de beroepsvereniging zullen hun deuren openen om hier invulling aan te geven. Net als in voorgaande jaren zullen zij diverse initiatieven ontplooien als workshops, cv-checks maar ook gratis adviezen verlenen.

Lees meer

Gun jezelf (meer) werkgeluk

De tijd gaat voor veel van ons snel en voordat je het weet is er weer een jaar voorbij. Vaak breng je behoorlijk wat uurtjes daarvan door met werken.
Vooral in de vakantieperiode, wanneer je even afstand neemt van je werk en je dagelijkse bezigheden, heb je meer tijd om je hierop te bezinnen. Dan wordt het vaak duidelijker wat hierin voor jou belangrijk is en waar jij je geluk in je werk uit haalt. Het is dan ook niet gek om af en toe eens voor jezelf te beoordelen of je huidige baan je nog gelukkig maakt.

Lees meer

Pin It on Pinterest