Vacature: Commercieel klantadviseur

 

Wij zoeken een daadkrachtige en mensgerichte klantadviseur! Jij zoekt een baan waarin je je nuchtere en commerciële kwaliteiten goed kunt inzetten. In deze functie kun je jouw klantgerichtheid en zorgvuldigheid goed toepassen en verder ontwikkelen.

Je belangrijkste taak is om leads van onze website en intermediairs op te pakken en zo veel mogelijk om te zetten naar cliënten. Je doet telefonische intakes en koppelt deze mensen aan onze senior loopbaancoaches. Daarnaast ondersteun je de account managers met het up-to-date houden van het CRM systeem en je maakt afspraken voor hen.

Je verdere taken zijn als volgt:

 • onze cliënten en deelnemers van onze cursussen/trainingen goed verwerken in de administratie en zorgen dat alles in orde is als de cursussen starten.
 • offertes/contracten verwerken en de opvolging ervan regelen.
 • zorgen dat voor de trainingen, workshops en overige bijeenkomsten alles geregeld is qua data, locaties, lunches etc.
 • beheer van onze website en content plaatsen op onze social channels

 

Jouw meerwaarde

Carrièrepoort helpt werkend Nederland om meer werkplezier, productiviteit en vitaliteit te laten ervaren. Dat doen we met een klein, energiek team. Jij bent vaak de eerste ‘stem’ van Carrièrepoort voor cliënten en opdrachtgevers. Jouw professionaliteit, inlevingsvermogen en enthousiasme zorgen er mede voor dat cliënten kiezen voor ons. Jouw zorgvuldigheid zorgt er voor dat alles terug te vinden is in de administratie. En jij zorgt dat de account managers goede ondersteuning krijgen.

 

Vereisten voor deze functie

We nodigen je graag uit als je energie krijgt van bovenstaande doelen. We verwachten dat je voldoet aan de volgende kenmerken:

 • HBO+ niveau, met minimaal 3 jaar binnendienst- en/of backoffice ervaring.
 • Een afgeronde HBO-studie die aansluit bij de werkzaamheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engels op C1-niveau.

Qua samenwerking heb je een praktische werkhouding met gevoel voor humor en verantwoordelijkheid. Natuurlijk wil je jezelf doorlopend verder ontwikkelen. Je werkt zelfstandig en denkt/handelt verder dan je taakomschrijving!

   

  Wat bieden wij?

  Soort dienstverband: Parttime
  Parttime uren: 24 per week

  Salaris: €2.200,00 – €2.600,00 per maand

  Rooster:

  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • ma-vr

  Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Extra vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding

  Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

    

   Over Carrièrepoort

   Carrièrepoort heeft als missie om werkend Nederland door te laten werken. We zijn vooral gericht op het bedrijfsleven, semioverheden en op de zorgsector. Wij werken aan meetbaar meer werkplezier, productiviteit en vitaliteit. Samen met directie, lijnmanagement en HR werken wij op het grensvlak van organisatiedoelen, werkplezier van medewerkers en de productiviteit van zowel organisaties als medewerkers.

   Het resultaat? Vitale organisaties en succesvolle medewerkers!

   Onze werkcultuur is te omschrijven als resultaat- en mensgericht, hands-on en informeel. We hebben ons kantoor in Rotterdam en werken landelijk met 15 zelfstandige senior loopbaancoaches en -specialisten.

    

   Enthousiast?

    

   Stuur dan voor 31 oktober 2022 een sollicitatiebrief met cv naar johan.eekma@carrierepoort.nl o.v.v. “Vacature commercieel administratief medewerker binnendienst”. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hetzelfde e-mailadres daarvoor gebruiken.

   Johan Eekma

   Johan Eekma

   Directeur

    

   Voor vragen over de vacature neem dan contact op met Johan Eekma.
   johan.eekma@carrierepoort.nl

    

   Pin It on Pinterest