Thomas Bijen

In 2007 studeerde Thomas Bijen af als Industrieel Ontwerper aan de Technische Universiteit in Delft en startte niet lang daarna zijn eigen bedrijf, gericht op Product en Graphic Design. In 2010 maakte Thomas de stap om zijn tekeningen als basis te gebruiken voor het maken van kunst. Kunst dat volgens hem verder reikt dan de lijst van een individueel werk. Het is zijn vorm van expressie: een zoektocht naar een sprookjesachtige wereld, vol spel, fantasie en elementen uit de architectuur. Naast zijn kunst faciliteert Thomas creatieve sessies voor bedrijven en instellingen en houdt hij zich bezig met theater. De creatieve sessies zijn dan ook mede gebaseerd op improvisatie, drama en andere vormen van zelfexpressie.

Thomas Bijen

Thomas Bijen

Creative Coach

www.thomasbijen.com

 

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest