Suzie Timmermans

 

Hallo! Mijn naam is Suzie Timmermans. Afgelopen 15 jaar heb ik bij diverse profit en non- profit bedrijven in verschillende HR gerelateerde rollen gewerkt. Als arbeids- en organisatie psycholoog zoek ik naar de juiste balans tussen de belangen van mens en organisatie. Hoe kun je uit beiden het beste halen? Dit doe ik door het individueel coachen en begeleiden van mensen, het geven van trainingen en workshops en het adviseren van leidinggevenden. Afgelopen jaren heb ik mijn studie psychologie aangevuld met diverse trainingen en opleidingen en ben ik gediplomeerd en erkend loopbaan- en life coach en NLP practitioner.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te reizen, andere mensen en culturen te zien en te ontmoeten. Met jezelf in verbinding blijven, weten wat je wilt, kunt en belangrijk vindt is een belangrijke voorwaarde om regie op je loopbaan te hebben en te houden. Als coach begeleid ik je in dit proces zodat je heldere antwoorden krijgt op deze wezenlijke vragen.

 

Mijn visie op werk

Zowel in groepsverband als op individuele basis begeleid ik mensen bij het nemen van regie in hun loopbaan en het vinden van de optimale verbinding tussen zichzelf en de organisatie. Wanneer blijkt dat deze connectie er niet meer is, of je door een reorganisatie of andere reden afscheid moet nemen van je huidige werkgever, is het traject gericht op de externe omgeving (outplacement). Na het zelfonderzoek (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?) ligt bij outplacement de nadruk op het onderzoeken en het benaderen van de arbeidsmarkt.

 

Waar kan ik u bij helpen

Stel je je jezelf momenteel de vraag:

  • Doe ik waar ik goed in ben?
  • Krijg ik nog energie van mijn werk?
  • Wil en kan ik dit werk komende jaren blijven doen?
  • Hoe houd ik ‘alle ballen in de lucht?’
  • Ik wil wel iets anders, maar ik weet niet wat bij me past?
  • Mijn huidige functie vervalt.. waar liggen mijn kansen en mogelijkheden?

Kun je op al deze vragen een positief antwoord geven? Fijn! Zorg dat je dit vasthoudt. Merk je dat je vastloopt bij het beantwoorden van deze vragen? Heb je door drukte te weinig tijd om bij belangrijke levens- of loopbaanvragen stil te staan?  Of vind je het ook wel lastig om hier zelf mee aan de slag te gaan en hierin keuzes te maken? Dan wordt het tijd om in beweging te komen! Ik ondersteun je in het helder maken waar het in je leven of loopbaan knelt. Laat je ontdekken hoe je ook meer plezier, energie uit je werk en leven kunt halen, hierin meer balans kunt vinden en opnieuw keuzes te maken. In een kennismakingsgesprek vertel ik je meer over mijn aanpak en wat ik hierin voor je kan betekenen. Ik kijk ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten!

 

Outplacement
Snel naar: Outplacement BredaOutplacement Tilburg

Loopbaancoaching
Snel naarLoopbaanbegeleiding BredaLoopbaanbegeleiding Tilburg

 

Suzie Timmermans

Suzie Timmermans

Senior Coach

 

Sta stil bij jezelf en kom in beweging.

 

Mijn doelgroep: mensen in mid-career fase, midden-hoger opgeleid, professionals, consultants, managers, leidinggevenden, bereid tot zelfreflectie.

Sectoren: (zakelijke) dienstverlening, onderwijs, zorg, ICT, marketing en sales, productie. 

Werkgebied: Breda, Tilburg, Den Bosch, Bergen op zoom, Zeeland

 

 

Stel je vraag aan Suzie

Pin It on Pinterest