Ontmoet ons deskundige team

Suzie Timmermans| Senior Coach

Maak kennis met Suzie Timmermans
Loopbaancoaching | Senior Coach| Leiderschap | Outplacement | Persoonlijke ontwikkeling

Energiek, betrokken, doelgericht, goede luisteraar, netwerker

Sta stil bij jezelf en kom in beweging!

Werkgebied: Noord-Brabant, Zeeland

Sectoren: zakelijke dienstverlening, zorg, handel, ICT, non-profit, onderwijs, marketing en sales.

Specialismes: Arbeid & Psychologie diverse verdiepingstrainingen, NLP, systemisch werken, voice dialogue, biografisch werken.

 

raymond lagraauw

Aangesloten bij

Direct contact met een van onze coaches?

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wie ben ik

Hallo! Mijn naam is Suzie Timmermans. Afgelopen 20 jaar heb ik bij diverse profit en non- profit bedrijven in verschillende HR gerelateerde rollen gewerkt. Als arbeids- en organisatie psycholoog zoek ik naar de juiste balans tussen de belangen van mens en organisatie. Hoe kun je uit beiden het beste halen? Dit doe ik door het individueel coachen en begeleiden van mensen, het geven van trainingen en workshops en het adviseren van leidinggevenden. 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te reizen, andere mensen en culturen te zien en te ontmoeten. Met jezelf in verbinding blijven, weten wat je wilt, kunt en belangrijk vindt, is een belangrijke voorwaarde om regie op je loopbaan te hebben en te houden. Als coach begeleid ik je in dit proces zodat je heldere antwoorden krijgt op deze wezenlijke vragen.

 

 

 

 

Vragen waar ik jou bij kan helpen

Doe ik waar ik goed in ben?

We brengen je (verborgen of onontdekte) talenten in kaart en kijken in hoeverre deze aansluiten bij je functie. Kun je je talenten te weinig kwijt dan onderzoeken we welke taken of werkzaamheden beter bij je passen en hoe je deze naar je toe kunt trekken.

Zodat je weer met vertrouwen, energie en plezier aan de slag kunt binnen of buiten de organisatie. 

Hoe houd ik ‘alle ballen in de lucht?

Samen verkennen we uitgebreid je energie gevers/ en nemers en welke invloed je zelf hebt om hier meer regie in te nemen of te besluiten hierin meer los te laten.

Hierbij spelen je belemmerende overtuigingen vaak een grote rol. Ik begeleid je om hier in kleine stappen grote veranderingen door te maken waardoor je meer rust en overzicht krijgt.

Meer info over

Hoe werk ik

Zowel in groepsverband als op individuele basis begeleid ik mensen bij het nemen van regie in hun loopbaan en het vinden van de optimale verbinding tussen zichzelf en de organisatie. Wanneer blijkt dat deze connectie er niet meer is, of je door een reorganisatie of andere reden afscheid moet nemen van je huidige werkgever, is het traject gericht op de externe omgeving.

In de intake verkennen we samen je vraag en bepalen we de te behalen doelen en het resultaat. Elk traject start ik met een uitgebreid zelfonderzoek (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?)  bij outplacement ligt de nadruk op het onderzoeken en het benaderen van de arbeidsmarkt. Daarbij zet ik zo nodig online vragenlijsten in en stimuleer ik je bij het inzetten van eigen connecties. Uiteraard mag je bij het vinden van een andere baan ook gebruik maken van mijn uitgebreide netwerk!

Suzie werkt o.a. voor

Direct een vrijblijvende intake met coach Suzie Timmermans

Direct sparren met Suzie? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Pin It on Pinterest