Outplacement Den Bosch

 

Moet jij, om wat voor reden dan ook, op zoek naar een nieuwe werkgever? Dan kom je in aanmerking voor outplacement. Carrièrepoort biedt een outplacementtraject aan op diverse locaties, waaronder Den Bosch. Met onze gecertificeerde coaches en een groot zakelijk netwerk, helpen wij jou snel aan een baan! Onze ervaring leert dat ongeveer 91% van onze cliënten binnen 9 maanden een nieuwe baan heeft gevonden. Onze outplacementtrajecten worden dan ook beoordeeld met 4,4 uit 5 sterren. Hier zijn we erg trots op!

 

Kosten Outplacement bij Carrièrepoort

 

Bij outplacement Den Bosch kun je kiezen uit een aantal pakketten. In samenspraak met je coach bepaal je welk traject voor jou het meest relevant is. We hebben drie voorbeeldpakketten.

 • Het eerste pakket biedt alle basisbenodigdheden om snel inzicht te krijgen en aan de slag te gaan. Dit pakket kost €1650.
 • Het tweede pakket is €2985 en is uitgebreid met onder andere een persoonlijkheidstest, arbeidsmarkt check en een social media workshop.
 • Voor het meest uitgebreide pakket bedragen de kosten €4385. Hierbij krijg je de mogelijkheid om gericht te solliciteren, eventueel met behulp van een online jobhunter, én word je begeleid bij het verwerken van het verlies van je vorige baan.

 

 

Hoe werkt outplacement in Den Bosch bij Carrièrepoort

 

Een outplacementtraject kan verschillen per bureau. Bij outplacement Den Bosch ziet het er als volgt uit:

 1. Allereerst zullen wij een telefonische intake met je inplannen. Tijdens dit gesprek brengen we de situatie in kaart en koppelen we je aan een coach die bij je past;
 2. Hierna volgt een vrijblijvend intakegesprek met die coach. Bevalt dit gesprek? Dan bepaal jij of je wil starten met het outplacementtraject;
 3. Tijdens het outplacementtraject ga je samen met je coach kijken naar mogelijkheden voor de toekomst en jouw doelen en ambities. Wil je hetzelfde werk blijven doen? Of zie je dit als een kans om toch een andere functie te beoefenen? Tijdens het hele traject zal je coach je begeleiden en voorzien van adviezen. Hiermee zet jij een nieuwe stap in je carrière!

   

  Routebeschrijving naar onze outplacement in Den Bosch

  Kom je met de auto naar onze locatie in Den Bosch? Volg dan de handige routebeschrijving hieronder.

   

  Adres: Victorialaan 15

  Postcode: 5213 JG

  Plaats: Den Bosch

  Telefoonnummer: 010-785 71 78

   

  Via het zuiden naar Den Bosch

  Wil je via Brabant ter hoogte van Breda naar Den Bosch? Volg dan de A27 richting de A59 naar de Hambakenweg in ’s-Hertogenbosch. Neem hier afrit 47-Hedel vanaf de A59. Sla vervolgens rechtsaf naar de Hambakenweg en volg de weg alsmaar rechtdoor naar de Orthenseweg. Hier kom je een rotonde tegen. Neem hier de 2e afslag en rijd door op de Orthenseweg. Sla vervolgens linksaf naar de Aartshertogenlaan. Volg hier de weg naar de Stadionlaan. Na 700 meter neem je de 1e afslag op de rotonde naar de Victorialaan. Aan je linkerhand vind je Victorialaan 15. 

  Via het noorden naar Den Bosch

  Kom je vanuit het noorden ter hoogte van Utrecht? Volg dan de A2 naar de Reitscheweg in ’s-Hertogenbosch. Ga hier de A59 op en neem afrit 20-Rosmalen vanaf de A59. Houd hier links aan bij de splitsing en volg de borden voor ’s-Hertogenbosch/De Herven. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Na 800 meter neem je de 3eafslag op de rotonde naar de Aziëlaan. Sla hierna linksaf naar de Tivoliweg. Na 1,1 km sla je rechtsaf naar de Stadionlaan. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde naar Victorialaan 15.

   

  Carrièrepoort contact Den Bosch

  Heb je vragen over onze outplacement in Den Bosch? Geef ons een belletje of stuur ons een e-mail. Onze specialisten kijken graag met je mee en beantwoorden al jouw vragen. Naast outplacement bieden we bij Carrièrepoort ook loopbaanbegeleiding in Den Bosch aan, of zakelijke coaching en management development.

  Outplacementtraject bij Carrièrepoort

  Onze garanties:

  • Coach altijd in de buurt;
  • Ruim: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan;
  • Gecertifcifeerde Coaches;
  • Kies zelf wat jij nodig hebt;
  • Actuele aanpak;
  • Ook voor 50-plussers succesvol;
  • Online vacature-zoeksysteem;
  • Groot zakelijk netwerk.

  Coaches

  Angelique de Kruijff

  Angelique de Kruijff

  Senior Coach

  Hoe fit ben jij om je eigen loopbaan te sturen?

  Bereik ons

  Pin It on Pinterest