Werkgever

Vitale medewerkers, florerende organisaties!

Bel ons – 010 785 71 78VitaliteitsAPK aanvragen

Wat is een MTO?

Een MTO (medewerkerstevredenheidsonderzoek) geeft een goed beeld van hoe uw medewerkers zich voelen binnen de organisatie en hoe zich dit uit in hun werkzaamheden. De tevredenheid van werknemers vloeit namelijk voort in zaken zoals het verzuim, de werksfeer, de productiviteit en het verloop. Een MTO geeft onder andere inzicht in de tevredenheid, motivatie en betrokkenheid van uw werknemers. Carrièrepoort heeft de VitaliteitsAPK ontwikkeld, waarmee u de stap kan zetten naar een gezondere organisatie. Energieke mensen, succesvolle organisaties!

N

Verdiepend medewerkersonderzoek

N

Personeelsbeleid gericht op de toekomst

N

Verlaag het ziekteverzuim, maximaliseer werkplezier

Download uw exemplaar van “5 KPI’s voor de vitale organisatie”

Ontdek welke KPI’s de vitaliteit van uw organisatie inzichtelijk maken in onze whitepaper 5 KPI’s voor de vitale organisatie.

Wat betekent een MTO voor een organisatie?

Veel zaken die voortvloeien uit ontevreden medewerkers, kunnen destructief zijn voor de werkzaamheden binnen een organisatie, wat betekent dat een MTO van belang is wanneer u hier controle over wilt nemen. Hiermee maakt u de struikelpunten inzichtelijk en kunnen er aan de hand van de uitkomsten plannen gemaakt worden om dit op te lossen. Medewerkerstevredenheidsonderzoeken zijn echter vaak statistische vragenlijsten die medewerkers eerder reactief dan proactief invullen. De VitaliteitsAPK is daarentegen een tool die medewerkers poractief maakt en hen letterlijk in beweging brengt. Dit maakt de tool doeltreffender dan reguliere MTO’s.

De VitaliteitsAPK geeft échte inzichten

Omdat bij Carrièrepoort duidelijk werd dat een regulier MTO niet de uitkomst bood die bedrijven voor ogen hadden, is de VitaliteitsAPK ontwikkeld. Dit integrale medewerkers- en organisatieonderzoek is het meest uitgebreide in de markt. Het maakt de pijnpunten én kansen van de organisatie helder.

Direct vrijblijvende intake aanvragen

Meer vitaliteit in uw organisatie begint met een kleine stap. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u een HRD vraagstuk? Bel ons dan op 010 785 71 78.

Hoe gaat de VitaliteitsAPK in zijn werk?

Een MTO als deze is wat veel bedrijven inzichten geeft in zaken waar daadwerkelijk verbetering in aangebracht kan worden. De VitaliteitsAPK van Carrièrepoort kent drie stappen:

  1. Een vrijwillige anonieme online vragenlijst onder alle medewerkers, inclusief een persoonlijk vitaliteitsrapport voor elke medewerker.
  2. Verdiepende gesprekken met beslissers, MT, OR en natuurlijk met medewerkers.
  3. Een helder organisatiebreed rapport met resultaatgericht advies en een realistisch stappenplan.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Meer vitaliteit en tevredenheid binnen uw organisatie begint met een kleine stap. Wat betekent een MTO voor uw organisatie? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een VitaliteitsAPK bij uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Carrièrepoort. Dit kan door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl.

Traject op maat? Bel of mail ons voor de mogelijkheden

Bel: 010 321 0982Mail naar: info@carrierepoort.nl

Tevreden werkgevers gingen u voor

Pin It on Pinterest