Vacature: Medewerker digitale marketing en platformbeheer

 

Wij zoeken een daadkrachtige en accurate medewerker digitale marketing en platformbeheer! Jij zoekt een interessante parttime baan waarin je je SEO en SEA kennis, je resultaatgerichte en commerciële kwaliteiten kunt inzetten.


In deze rol krijg je veel ruimte. De belangrijkste taken gaan er om dat onze website goed vindbaar, snel en 24/7 bereikbaar is. Je onderhoudt de contacten met onze online marketing partner en ontwikkelt samen met hen de meest succesvolle online marketingstrategie. Jij stemt met hen af hoe de implementatie gedaan wordt, deels door jou en deels door hen. Daarnaast krijg je het beheer over twee platforms waarop we vragenlijsten, tests, mailcampagnes, cliëntendashboards en andere producten ontwikkelen. Uiteraard verzorg je analyses over het effect van onze digitale marketingaanpak en je denkt mee over de content. Je onderhoudt ook de contacten met de providers van onze website en aanverwante software.

 

Het doel van de digitale marketing werkzaamheden

Het eerste doel is zorgen voor kwalitatieve leads (B2B en B2C). Aan jou de ruimte om alle SEO- en SEA- variabelen effectief in te zetten tot een ideale marketingmix. Je speelt met content, context, autoriteit en zichtbaarheid waardoor webverkeer, top-3 posities bij Google/Bing èn uiteraard kwalitatieve leads een logisch gevolg zijn.

 

Het doel van het platformbeheer

De ontwikkeling, optimalisering en beheer van uitgebreide online vragenlijsten, digitalisering van onze werkmappen en de opzet van online campagnes (middels bijvoorbeeld Mailchimp en LinkedIn). Jouw professionaliteit, klantgerichtheid, accurate opzet van gevalideerde vragenlijsten en creatief-commerciële ontwerp van website en campagnes zorgt er mede voor dat cliënten kiezen voor onze dienstverlening.

 

Vereisten voor deze functie

We nodigen je uit om te solliciteren als je weet dat jij bovenstaande functie succesvol gaat invullen. We verwachten zelf dat je de volgende kenmerken hebt:

 • HBO+ niveau, met minimaal 2 jaar digitale marketing ervaring

 • Een afgeronde HBO- of WO-studie met een praktische werkhouding volgt of hebt afgerond. Je kunt denken aan afstudeerrichtingen als Digitale Marketing, Communicatie & Multimedia design, IBA, Media & Business.

 • Interesse in Human Resource Development
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
 • Bij voorkeur Engels op C1-niveau
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel op werkgebied.
 • Feedback geven en ontvangen is een basishouding voor je, in feite wil je jezelf doorlopend verder ontwikkelen.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en denkt qua persoonlijkheid verder dan de kaders van je taakomschrijving.
 • Je hebt aantoonbaar vragenlijsten, apps of tests (mede) ontwikkeld.

 • Je krijgt energie van het maken van verfrissende en klantgerichte producten (zoals vragenlijsten, dashboards en online loopbaaninstrumenten).

 

Wat bieden wij?

Een parttime functie voor 12 à 16 uur per week (verdeeld over enkele dagen per week), in eerste instantie voor een half jaar. Uitgaande van een 40-urige werkweek is de bruto salarisindicatie € 2.950,- per maand en je hebt 25 vakantiedagen. Ook prettig:

 • Gratis gebruik van onze tests, werk- en cursusmateriaal voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je werkt afwisselend thuis en op kantoor in Rotterdam (Van der Takstraat 28).
 • Er is veel ruimte en waardering voor initiatief en een onderscheidende aanpak gericht op verdere groei van jezelf en Carrierepoort.

 

Over Carrièrepoort

Carrièrepoort heeft als missie om werkend Nederland door te laten werken. We zijn vooral gericht op het bedrijfsleven, semioverheden en op de zorgsector. Wij werken aan meetbaar meer werkplezier, productiviteit en vitaliteit. Samen met directie, lijnmanagement en HR werken wij op het grensvlak van organisatiedoelen, werkplezier van medewerkers en de productiviteit van zowel organisaties als medewerkers.

Het resultaat? Vitale organisaties en succesvolle medewerkers!

Onze werkcultuur is te omschrijven als resultaat- en mensgericht, hands-on en informeel. We hebben ons kantoor in Rotterdam en werken landelijk met 15 zelfstandige senior loopbaancoaches en -specialisten.

 

Enthousiast?

Stuur dan voor 15 oktober 2021 een sollicitatiebrief met cv naar johan.eekma@carrierepoort.nl o.v.v. “Vacature medewerker digitale marketing en platformbeheer”. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hetzelfde e-mailadres daarvoor gebruiken.

Johan Eekma

Johan Eekma

Directeur

 

Voor vragen over de vacature neem dan contact op met Johan Eekma.
johan.eekma@carrierepoort.nl

 

Pin It on Pinterest