Vacature: Medewerker Binnendienst en Communicatie

 

Wij zoeken een daadkrachtige en gedreven binnendienst- en communicatiemedewerker! Jij zoekt een interessante parttime baan waarin je je mensgerichte, commerciële en communicatieve kwaliteiten kunt inzetten.

In deze rol kun je jouw klant- en doelgerichtheid prima kwijt. De belangrijkste taken van de binnendienst werkzaamheden (circa 60% van je tijd): leads van onze website en intermediairs oppakken en zo veel mogelijk verzilveren, telefonische intakes doen en matchen met onze senior coaches. Uiteraard zorg je ook dat de administratie goed op orde is, verwerk je offertes en houd je de voortgang ervan in de gaten. Verder regel je kleine events, workshops en projecten.

 

Het doel van de binnendienst werkzaamheden

Je fungeert als de eerste ‘stem’ van Carrièrepoort voor potentiële klanten. Jouw professionaliteit, inlevende vermogen en enthousiasme zorgt er mede voor dat cliënten kiezen voor onze dienstverlening. Jouw administratieve accuratesse zorgt er voor dat alles terug te vinden en te monitoren is en dat we voldoen aan privacy wetgeving.

 

Het doel van de communicatie werkzaamheden

Carrierepoort is expert op het gebied van loopbaanontwikkeling, outplacement en vitaliteit. In die hoedanigheid houden we graag onze doelgroepen op de hoogte van arbeidsmarktontwikkelingen en delen we onze kennis en tips met (potentiële) klanten en geïnteresseerden; zodat zij dit kunnen inzetten voor hun carrière.

Jij zorgt voor pakkende, relevante en actuele communicatie binnen de kanalen waar onze doelgroepen hun informatie vandaan halen.

 

Vereisten voor deze functie

We nodigen je uit om te solliciteren als je weet dat jij bovenstaande functie succesvol gaat invullen. We verwachten zelf dat je de volgende kenmerken hebt:

 • HBO+ niveau, met minimaal 3 jaar backoffice en/of communicatie ervaring
 • Een afgeronde HBO- of WO-studie met een praktische werkhouding. Je kunt denken aan afstudeerrichtingen als Economie, Marketing, Communicatie, MER of Online communicatie & Social media.
 • Interesse in Human Resource Development
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
 • Bij voorkeur Engels op C1-niveau
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel op werkgebied.
 • Feedback geven en ontvangen is een basishouding voor je, in feite wil je jezelf doorlopend verder ontwikkelen.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en denkt qua persoonlijkheid verder dan de kaders van je taakomschrijving.
 • Je hebt originele en concrete communicatie, je denkt altijd een stap vooruit in de communicatieketen.
 • Je krijgt energie van het maken van content (zoals blogs/vlogs, teasers, artikelen) en interactie te creëren op social media.

 

Wat bieden wij?

Een parttime functie voor 16 à 20 uur per week (verdeeld over minimaal 3 dagen per week), in eerste instantie voor een half jaar. Uitgaande van een 40-urige werkweek is de bruto salarisindicatie € 2.600,- per maand en je hebt 25 vakantiedagen. Ook prettig:

 • Gratis gebruik van onze tests, werk- en cursusmateriaal voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je werkt afwisselend thuis en op kantoor in Rotterdam (Van der Takstraat 28).
 • Er is veel ruimte en waardering voor initiatief en een onderscheidende aanpak gericht op verdere groei van jezelf en Carrierepoort.

 

Over Carrièrepoort

Carrièrepoort heeft als missie om werkend Nederland door te laten werken. We zijn vooral gericht op het bedrijfsleven, semioverheden en op de zorgsector. Wij werken aan meetbaar meer werkplezier, productiviteit en vitaliteit. Samen met directie, lijnmanagement en HR werken wij op het grensvlak van organisatiedoelen, werkplezier van medewerkers en de productiviteit van zowel organisaties als medewerkers.

Het resultaat? Vitale organisaties en succesvolle medewerkers!

Onze werkcultuur is te omschrijven als resultaat- en mensgericht, hands-on en informeel. We hebben ons kantoor in Rotterdam en werken landelijk met 15 zelfstandige senior loopbaancoaches en -specialisten.

 

Enthousiast?

Stuur dan voor 05 november 2020 een sollicitatiebrief met cv naar johan.eekma@carrierepoort.nl o.v.v. “Vacature medewerker binnendienst en communicatie”. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hetzelfde e-mailadres daarvoor gebruiken.

Johan Eekma

Johan Eekma

Directeur

 

Voor vragen over de vacature neem dan contact op met Johan Eekma.
johan.eekma@carrierepoort.nl

 

Pin It on Pinterest