Training: Mind your work/life balance!

Vakgebied: Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau: MBO4+

Duur: 3 dagdelen

Investering: 995 euro, incl. BTW. Indien je gebruik maakt van het STAP-budget is deze cursus kosteloos.

Training – Mind your work/life balance!

Haal jij genoeg energie uit je huidige werk? Wil je meer plezier in je werk en een betere balans vinden tussen werk en privé? Of wil je meer inzicht krijgen in de zingeving en doelen van jouw werk? 

Wanneer je weet wat belangrijk voor je is en duidelijkheid hebt wat je valkuilen zijn, kun je beter keuzes maken die goed zijn voor jezelf. De training is dan ook gericht op het ‘jezelf in acht nemen’, door het vergroten van zelfbewustzijn op je talenten en valkuilen. Dit geeft je meer focus, energie en een gevoel erte toe doen.

Waarom? Goed zorgen voor jezelf en de juiste balans is van belang in deze drukke tijden, want je werk behelst het grootste gedeelte van je leven. Werkplezier en het voorkomen van lange stressperiodes zijn daarom erg belangrijk.  

Focus, energie en creativiteit, dat zijn de kernwoorden van deze training. Gun jezelf meer toekomstbestendigheid met deze training: Mind your work/life balance!

Inhoud van de training

De training bestaat uit 3 dagdelen. Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op, het vinden van de JUISTE BALANS, jouw talenten en dat waar je ENERGIE van krijgt. Onderwerpen die we aansnijden zijn:

  • Wat vertel je jezelf, maar wat wil je gevoel/lichaam werkelijk?
  • Welk rol(len) neem je aan en hoeveel energie kost je dat?
  • Welk verlangen drijft jou?
  • Hoe kan je dat omzetten naar je werk?

Voor wie is de training bedoeld:

Deze training is bedoelt voor mensen die:

 • Merken dat hun perfectionisme hen in de weg zit en (daardoor) slecht keuzes kunnen maken.
 • Veel in hun hoofd zitten en daar de oplossingen proberen te vinden, maar dat dit niet lukt.
 • Meer focus en energie willen en meer zingeving willen ervaren.
 • Het gevoel hebben dat ze niet op hun plek zitten en energielekken ervaren.

  Wat is het effect van de training, wat kun je, of wat doe je anders?

  Je weet wat je talenten zijn, kent je grenzen en je hebt meer zelfkennis en bewustzijn op wat en waarom je doet wat je doet. Hierdoor kun je beter keuzes maken die goed voor jou zijn. Je neemt dus meer verantwoordelijkheid voor jezelf en je keuzes.

  Vraag een aanmeldbewijs aan

  Vraag hier een STAP aanmeldbewijs aan voor de Training: Mind your working self!. De beschikbare plekken zijn snel vol. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je deel kunt nemen. 

  Door het aanmeldbewijs aan te vragen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en Aanvullende STAP voorwaarden van Carrièrepoort.

  Aan welke training wil je deelnemen?

  Ik maak gebruik van het STAP-budget, waardoor de cursus voor mij kosteloos is:

  Doel en relevantie

  Goed zorgen voor jezelf en de juiste balans is van belang in deze drukke tijden, want je werk behelst het grootste gedeelte van je leven, dan is werkplezier en het voorkomen van lange stressperiodes belangrijk.  

  Pin It on Pinterest