Loopbaanbegeleiding kosten

Onze loopbaanbegeleiding biedt veel mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Kom erachter wat jouw unieke talenten zijn en op welke gebieden je jezelf kunt verbeteren. Wij zorgen ervoor dat jij je vakgebied weer interessanter vindt en dat je met meer passie op de werkvloer staat. Bovendien zul je waardevoller worden voor je werkgever.

Hoeveel kost een loopbaantraject?

Wij vinden het erg belangrijk dat je een eerlijk en transparant beeld hebt van de kosten. De kosten van een loopbaantraject kunnen variëren. Wij bieden loopbaanbegeleiding aan vanaf €950,-. Wanneer je vraagstuk erg complex is, zullen er meer lessen ingepland moeten worden om ervoor te zorgen dat jij je doel haalt. De kosten zullen hierdoor hoger worden. Bovendien kun je zelf bepalen of je het traject snel af wil ronden of op een lager tempo. Verder zit 1 test inbegrepen bij de loopbaanbegeleiding. Als je nog een andere test wilt invullen zoals een beroepskeuzetest, zul je hier extra voor moeten bijbetalen. Het is verstandig om bij je werkgever te informeren of er een opleidingsbudget of employability budget beschikbaar is. Op het moment dat dit het geval is, betaalt je werkgever de kosten vaak.

Persoonlijk advies

Wij bij Carrièrepoort geven je graag persoonlijk advies. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je al je vragen stellen aan een van onze enthousiaste en ervaren coaches. Zij leggen alles op een duidelijke, transparante en eerlijke manier uit. Je coach zal je motiveren en je een duwtje in de juiste richting geven. Neem contact met ons op als er nog onduidelijkheden zijn. Ons doel is pas bereikt wanneer jij 100% tevreden bent. Ons telefoonnummer is 010-785 71 78. Verder kun je ons mailen naar info@carrierepoort.nl. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van loopbaanbegeleiding? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest