Loopbaan Boost

Geef je Loopbaan een Boost

Krijg snel een duidelijk antwoord op jouw loopbaanvragen. Benieuwd wat je talenten/competenties zijn? Of wil je weten welk beroep echt bij jou past? De Loopbaan Boost geeft hier antwoord op. Online vul jij één van onze testen in. Vervolgens bespreek je samen met je coach de resultaten en krijg je een duidelijk en helder antwoord op jouw loopbaanvraag!

Onze Testen

  • Beroepskeuze
  • Ontdek je talenten / competenties
  • Breng je management vaardigheden in kaart
  • Persoonlijkheidstest

Rol van de Coach

Jij krijgt een senior coach toegewezen bij jou in de buurt. De coach zal met zijn/haar expertise jouw resultaten interpreteren en vertalen naar een concreet en helder profiel. Maar het belangrijkste van dit gesprek is dat de coach jouw resultaten ook op jou afstemt. Zo krijg je de échte antwoorden en inzichten die op jou betrekking hebben.

Vragen?

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar! je kunt ons bereiken via:

☎ 010 – 785 71 78;
📧 loopbaanboost@carrierepoort.nl;
🗪 De chat – Rechtsonder in je scherm;
⌨ Contactformulier op deze pagina.

Ben jij klaar om je loopbaan een boost te geven?

”Als cadeau van mijn man heb ik dit gekregen. Ik koos voor de persoonlijkheidstest. Ik wist al wel welke beroepen ik ongeveer leuk vond, maar ik was huiverig of ze ook echt bij mij zouden passen.

Met de persoonlijkheidstest heb ik via de uitslagen en vooral na de sessie met Johan duidelijk gekregen waar ik voor moest gaan. Er bleef nog maar één beroep over, en guess what.. Ik werk sinds 5 weken met veel plezier als leidinggevende in een GGZ instelling! Dus veel dank naar mijn man en nog iets meer naar Johan.”

Vragen?